Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

OUTDOORCHEF DUALCHEF 325 G STAINLESS STEEL

Termékkatalógus
OUTDOORCHEF DUALCHEF 325 G STAINLESS STEEL
Grill - gázzal működő, oldalsó gázégővel, kerti, BBQ és állványos, grillfelület 2684 cm², méretek 90 × 123 × 139 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga öntöttvas, grill anyaga zománc, oldalsó gázégő, tapadásmentes felület, csepegtető felület, lehajtható felület, gurulós kocsi, fedő, hőszabályzás, hőmérő, tárolóhely és kivehető rács, tömege 63 kg
Kód:  HHO057 Termékszám:  7611984017521

OUTDOORCHEF DUALCHEF 325 G STAINLESS STEEL

Első pillantásra a Dualchef 325 G gázrács lenyűgöző robosztus ezüst kivitelével és modern kialakításával fog feltűnni, amelynek köszönhetően minden kertben kiemelkedik. A fő grillfelület mérete 2684 cm2, és tartós öntöttvas rácsból készül. A grill három nagy teljesítményű kettős égővel rendelkezik, a tökéletes hőelosztás érdekében, valamint egy oldalsó égővel, amelyen a főétel mellett párhuzamosan ételeket vagy szószokat készíthetnek. A rozsdamentes acélból készült égővédők minimálisra csökkentik a lé lecsepegésének veszélyét. A Dualchef 325 G grill segítségével a DGS rendszernek köszönhetően egyszerre különféle ételeket grillezhetsz, amelyek hatékonyan elosztják a hőt a grillkamrán, és két különböző hőmérsékleti zónára osztják. A grill egyéb felszerelései közé tartozik például az elektromos gyújtás, a könnyű biztonsági rendszerrel működő vezérlőgombok vagy a kiegészítők tárolópolcai.

A DUALCHEF 325 G grill főbb jellemzői

  • Nagy gázrács három fő égővel és az egyik oldalán
  • A DGS rendszer lehetővé teszi a zóna grillezését
  • Nagy, 2684 c m2-es grillterület, felső fűtőráccsal
  • Rozsdamentes acél égővédők
  • A DUALCHEF 325 G két integrált hőmérővel rendelkezik
  • A grill kerekekkel és tárolóhellyel van felszerelve egy gáztartályhoz
  • Az égők elektromos gyújtása
  • Tároló polcok kiegészítőkhöz

DGS rendszer zóna grillezéshez

A Dualchef 325 G grill a DGS rendszert (Dual Gourmet System) használja, amely biztosítja a tökéletes hőeloszlást a grillkamrán keresztül, amely két különböző hőmérsékleti zónára van felosztva, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több ételt készíts. Mindkét hőmérsékleti zóna saját hőmérővel rendelkezik a fedélben, így mindig beállíthatod az egyes összetevők ideális hőmérsékletét. A DGS rendszer kiváló funkcionalitása a legfontosabb alkotóelemeknek köszönhető: öntöttvas rács (lehetővé teszi a maximális hővisszatartást), DGS égővédők (a hőelosztás és a láng csökkentése érdekében) és DGS kettős égő (kétszer nagyobb teljesítményű, mint a hagyományos égők).

A DUALCHEF 325 G sokoldalú kulináris felhasználást kínál

A DUALCHEF 325 G grillel egy rendkívül sokoldalú segítő lép életedbe az ínyenc életed során, amely egyszerre képes kezelni a garnélarák készítését fokhagymán, édes muffinokat szilikon formában, pizzát, lédús sült marhahúst vagy ropogós zöldségeket a felső grillen . Az oldalégő ideális az ételek, szószok, húskeverékek, hal vagy tenger gyümölcsei készítésére.


Paraméterek

Működési elv
Gáz Kész!
Grillezőfelület anyaga
Öntöttvas Kész!
Grill anyaga
Zománc Kész!
Felszereltség
Oldalsó gázégő, Tapadásmentes felület, Csepptálca, Lehajtható felület, Kerekek, Fedő, Hőszabályzás, Hőmérő, Tárolóhely, Kivehető rács Kész!
Súly
63 kg Kész!

Anyag

Grillezőfelület anyaga
Öntöttvas Kész!
Grill anyaga
Zománc Kész!

Grillfelület méretei

Grillfelület
2 684 cm2 Kész!
Grillfelület szélessége
61 cm Kész!
Grillfelület mélysége
44 cm Kész!

Grill méretei

Grill magassága
90 cm Kész!
Grill szélessége
123 cm Kész!
Grill mélysége
139 cm Kész!

Tömeg

Súly
63 kg Kész!

Felszereltség

Felszereltség
Oldalsó gázégő, Tapadásmentes felület, Csepptálca, Lehajtható felület, Kerekek, Fedő, Hőszabályzás, Hőmérő, Tárolóhely, Kivehető rács Kész!

Tulajdonságok

Grill teljesítménye
12 kW Kész!
Főzőlapok száma
4 Kész!
Gázpalack mérete
5 kg, 10 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kerti grill kategóriánkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OUTDOORCHEF DUALCHEF 325 G STAINLESS STEEL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OUTDOORCHEF DUALCHEF 325 G STAINLESS STEEL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OUTDOORCHEF DUALCHEF 325 G STAINLESS STEEL.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ