30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

POWERPLUS POWEBG7540SET

Termékkatalógus
POWERPLUS POWEBG7540SET
4,0 4 értékelés
Szegélynyíró - 18V, Li-Ion, alapjárati fordulatszám: 8,500 / perc, 250 mm-es lökés, 1.6mm-es húr, automata vonószárny, 2,5 kg-os tömeg, beleértve az akkumulátort és a töltőt is, ONE FITS ALL rendszer
Kód:  PWP148a19SET Termékszám:  POWEBG7540SET Gyártó honlapja:

POWERPLUS POWEBG7540SET

A POWERPLUS POWEBG7540SET szegélynyíró kényelmes megoldás a gyepszőnyeg nehezen megközelíthető széleihez, amelyeket nem lehet a nagy méretű fűnyírókkal elérni. Ennek a vezeték nélküli fűnyírónak nincs tápkábele, nem benzines, ezért kellemetlen szagot sem áraszt magából használat közben. A 250 mm szélességű és 1,6 mm-es magasságával alkalmas a a járdaszegélyek és a fák törzse körüli fűnyírásra. Nagyon könnyű, így szinte mindenki tudja kezelni, azonfelül a munka rendkívül kényelmes vele. Használata egyszerű - állítható fogantyúval és görgőkkel szerelték fel a gyepszél egyenes vágásához. A POWERPLUS POWEBG7540SET szegélynyíró használata során bizonyosan értékelni fogod a forgó húr körüli védőburkolatot. A készlet része egy töltő és egy akkumulátor is.

A POWERPLUS POWEBG7540SET előnyei

  • POWERPLUS POWEBG7540SET vezeték nélküli szegélynyíró
  • Ideális a nehezen elérhető füves területekhez
  • Automatikus szalagtörlés
  • Vágási szélesség 25 cm
  • A húr szélessége 1,6 mm
  • Állítható teleszkópos alumínium fogantyú 503 - 803 mm
  • Nagyon könnyű és egyszerűen kezelhető
  • Kompatibilis a ONE FITS ALL rendszerrel rendelkező akkumulátorokkal
  • A készlet része a töltő és az akkumulátor
  • Tömege 2,5 kg

Egy akkumulátor irányít mindent 

A POWERPLUS POWEBG7540SET része az ONE FITS ALL szerszámrendszernek, ami azt jelenti, hogy az akkumulátor kompatibilis a szerszámcsalád többi eszközével. A készlet elemeket és a töltőt is tartalmazza, és több kerti eszközhöz is használható.


Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

EZ A GÉP 2SZÁLAS DAMILLAL VÁG ? KÖSZÖNÖM

Kérdések és válaszok: POWERPLUS POWEBG7540SET
Kiegészítők: POWERPLUS POWEBG7540SET Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerPlus POWEBG7540SET. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si POWERPLUS POWEBG7540SET. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte POWERPLUS POWEBG7540SET. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte POWERPLUS POWEBG7540SET.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ