AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

RYOBI RAC805

Termékkatalógus
RYOBI RAC805
Pánt - ergonomikus vállheveder nyeles ágvágóhoz és sövényvágóhoz, megtartja a nyeles termék súlyát helyetted, így a folyamatban levő munkára összpontosíthatsz, egyenletes magasságot biztosít, Ryobi ágvágóval és sövényvágóval használható, illetve a legtöbb konkurens géppel is
Kód:  RYOBI562 Termékszám:  5132002765 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

RYOBI RAC805

Fárasztónak találod a kerti munkát, és a kutatást azután, hogy miképp tehetnéd kellemesebbé és könnyebbé? Akkor ez a RYOBI RAC805 vállheveder a te számodra készült. A heveder alkalmas a teleszkópos metszőfűrészekkel és sövénynyírókkal való munkavégzéshez. Nagyszerű ergonómiájának köszönhetően alkalmazkodik a testedhez. A kialakítása olyan, hogy elbírja a szerszámok súlyát, és így te a munkavégzésre koncentrálhatsz. A RYOBI RAC805 fém bilincse és hevederzsebe biztosítja, hogy szerszámaid állandó elérhetőségben legyenek, és a munka könnyen elvégezhető legyen. 

A RYOBI RAC805 heveder legfontosabb jellemzői

  • Nagyszerű ergonómia, amely bármilyen testalkathoz alkalmazkodik
  • A heveder két állítható részből áll - váll és derék
  • A RYOBI RAC805 derékrész tartalmaz egy műanyag zsebet a szerszám végének behelyezéséhez
  • A középső részen egy fém bilincs található a kerti felszerelés rögzítéséhez
  • A RYOBI RAC805 nem csak ennek a gyártónak a termékeivel, hanem a legtöbb más márkájú termékkel is kompatibilis
  • A heveder tömege mindössze 0,7 kg

A RYOBI RAC805 kényelmessé teszi a munkát

A RYOBI RAC805 hevedert úgy tervezték, hogy megkönnyítse a kerti munkát. Nagyszerű segítség a fák metszéséhez és a sövények nyírásához. A RYOBI RAC805 hátsó kialakításának előnye, hogy elveszi a szerszámok tömegét, és így a munkát nagyon megkönnyíti. A heveder mindkét részét pontosan úgy állíthatod be, ahogyan szükséged van rá. A középső részén található fém bilincs rögzíti a munkaeszközöket, míg a derékrészen található műanyag zseb biztosítja a pontos illeszkedést. Ez a két segédeszköz biztosítja a szerszámok állandó munkapozícióját, és segítik a tökéletes eredmények elérését. Értékelni fogod a mindössze 0,7 kg-os tömegét. A RAC805 heveder kiválókompatibilitást biztosít nemcsak a RYOBI sövénynyírókkal, metsző- és nyesőgépekkel, hanem a legtöbb más márkájú készülékkel is. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RYOBI RAC805 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RYOBI RAC805.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ