AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Sharks All in One Weld

Termékkatalógus
Sharks All in One Weld
Szerszámkészlet A készlet tartalmaz egy akkus fúrót, körfűrészt, farokfűrészt, sarokcsiszolót, hegesztőgépet, 1x 4Ah akkumulátort és töltőt
Kód:  SHR1907 Termékszám:  SHK549

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sharks All in One Weld

Szükséged van egy többcélú szerszámkészletre a barkácsoláshoz ? Gyakran dolgozol szabadban és bosszant az elektromos kábelek húzása? A Sharks All in One hegesztőszerszám-készlet minden bizonnyal tetszeni fog mindenkinek, akinek otthoni munkáját kell elvégeznie, vagy alkalmanként az áramellátáson kívül kell dolgoznod. A készlet tartalmaz akkus fúrót, körfűrészt, univerzális fűrészt, sarokcsiszolót, hegesztőt, 4AH akkumulátort és töltőt. Egyetlen töltővel és akkumulátorral könnyedén töltheted az összes Sharks vezeték nélküli szerszámot. Minden ezermester értékelni fogja kifinomult ergonómiai kialakítást. A készlet nem csak a műhelyben való munkához ideális, hanem a lakásban, a ház körül vagy a kertben is. 

A Sharks All in One Weld szerszámkészlet főbb jellemzői

  • Kiváló minőségű eszközök a Sharks-tól, amelyek minden otthoni műhelybe alkalmasak
  • A töltő és 18 V-os akkumulátor kompatibilis az összes All in One Weld akkus szerszámmal
  • Akkus fúró max. 18 V praktikus LED-es felületvilágítással
  • Körfűrész fa és hasonló anyagok vágására
  • Akkus vezeték nélküli fűrész a fa, fém és acél pontos és gyors vágásához
  • Akkus sarokcsiszoló az egyszerű vágáshoz és csiszoláshoz
  • Kiváló minőségű hegesztő inverter, amely alkalmas acélszerkezetek és a legtöbb fém anyag hegesztésére
  • Kifinomult ergonómikus Sharks szerszámok
  • Minőségi szerszámkészlet minden otthoni műhelybe

A Sharks SHK493-ot minden lakásfelújítás során értékelni fogod

A praktikus vezeték nélküli Sharks fúrókat  minden ezermestert értékelni fogja, ha a lakásban, a műhelyben, a ház körül vagy a kertben dolgoznak. Kifinomult ergonómiai kialakítása megkönnyíti a hobbi és barkács projektjeid megvalósítását. Az erőátvitelt egy kétfokozatú sebességváltó biztosítja. A gyors működésű tokmány segítségével néhány másodperc alatt könnyen kicserélheted a szükséges tartozékokat maximum 13 mm átmérőjűre. A Sharks akkus fúrón minden kézműves minden bizonnyal értékelni fogja az intenzív LED-es világítást, ami a fúrást sokkal pontosabbá és biztonságosabbá teszi. A vezeték nélküli fúró fém csattal érkezik, amely az övhöz egyszerűen rögzíthető.

A Sharks SHK494 körfűrész a táblák és deszkák könnyű vágásához

A Sharks vezeték nélküli körfűrész praktikus szerszámmá válik minden lakásfelújításban, amikor táblákat vagy deszkákat kell vágni, függetlenül a helyétől. Akkumulátoros körfűrészelés során nem kell kezelni a fűrész és a fali aljzat közötti összeköttetést, mivel azt egy 18 V-os Li-lon akkumulátor táplálja. 165 mm átmérőjű pengével és nagyteljesítményű motorral a fűrész a legkisebb gond nélkül vágja a különböző keménységű fát.

Az SHK495 fűrész segít az oszlopok és a gerendák vágásában

Értékelni fogod az univerzális fűrészt különösen, gerendát, deszkát, vagy fa padló kell vágni.  Ezen felül ez a fűrész képes fém vágásra is. A fűrészt 18 V Li-lon All In One akkumulátor táplálja. A nagy teljesítményű fűrészmotor képes akár 100 mm-es favágásra, akár 10 mm-es acélvágásra. Állítsd be a fűrésznyomatékot 21 + 1 fokkal. A munkafelület praktikus LED-es megvilágítása garantálja a fűrészelés pontosabb és biztonságosabb kezelését. Sőt, található rajta egy, az övhöz könnyen rögzíthető fém csat is. 

A Sharks SHK 497 sarokcsiszoló ideális eszköz csiszoláshoz és daraboláshoz

A Sharks akkus sarokcsiszoló kompakt, praktikus hajlékony, kifinomult ergonómiai kialakítású. Használd hegesztéskor, csempe, fém vágásához, csiszoláshoz stb.  A csiszolón gyorscsatlakozást és 115 mm átmérőjű pengét fog értékelni, amelyet elsősorban kisebb méretű finomabb munkákhoz terveztek.

Az SHK498 hegesztő inverter ideális acélszerkezetek hegesztéséhez

Az SHK498 hegesztőinverter egy praktikus műhely-eszköz, amelyet különösen acélszerkezetek vagy fém anyagok hegesztésére terveztek, ötvözetlen és ötvözött acélhoz. Ez a minőségi hegesztő ív erővel és melegindítással rendelkezik. A Sharks hegesztőkészülék tartalmaz egy hegesztővezetéket egy földelő szorítóval, egy hegesztővezetéket egy elektródatartóval, egy hegesztő pajzsot és egy kefét / kalapácsot.

Könnyű, újratölthető Li-Ion akkumulátorok Sharks töltővel

Az eredeti 60 W-os Sharks töltőt kizárólag az All in One akkumulátor töltésére tervezték. A praktikus  töltő gondoskodik a Li-lon akkumulátorok problémamentes töltéséről. A készülék kis súlya biztosítja a töltő egyszerű kezelését. Csak az eredeti tartozékokkal lehetsz 100% -ban biztos abban, hogy kompatibilis a Sharks akkumulátorokkal.
 

Hegesztő inverter SHK498
Feszültség / frekvencia:
230V / 50Hz

Névleges áram:
23 A

Nem terhelhető feszültség:
65 V

Kimeneti feszültség:
20,8 - 24,8 V

Hegesztőáram tartomány:
20-120 A

Hatékonyság:
85%

Szigetelési osztály:
F

Védelmi osztály:
IP21S

Alkalmazható elektródák:
2 - 4 mm (rutil, alap)

Méretek:
32 x 17 x 29 cm

Súly:
4,8 kg


Megjegyzés:
» Összes fúró csavarozó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sharks All in One Weld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sharks All in One Weld. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sharks All in One Weld.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ