AP+ nový vizuál Shop roku

Shelly Plug, 16 A csatlakozóaljzat fogyasztásmérővel, WiFi

Termékkatalógus
Shelly Plug, 16 A csatlakozóaljzat fogyasztásmérővel, WiFi
Energiafelhasználás mérő - vezeték nélküli/WiFi protokoll 802.11 b/g/n, rádiófrekvencia 2400 - 2484 MHz, hatótávolság legfeljebb 50 m kívül és legfeljebb 30 m belül
18 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Shell24_006 Termékszám:  Y006220
Shelly Plug, 16 A csatlakozóaljzat fogyasztásmérővel, WiFi 18 190 Ft Raktáron 2 db
Vásárlás

Shelly Plug, 16 A csatlakozóaljzat fogyasztásmérővel, WiFi

A készülék teljesítményének ellenőrzése és mérése. A Shelly Plug segítségével mindenféle otthoni és irodai berendezést, például világítást, villanyvezetékeket, biztonsági rendszereket, elektromos radiátorokat, ventilátorokat és más elektromos forrásokat vezérelhetsz akár 3500 W (16 A) teljesítményig. Működhet önálló eszközként, egy otthoni automatizálási vezérlő tartozékaként vagy egy másik automatizálási rendszer részeként. Vezérlési funkció Wi-Fi-n keresztül Csatlakoztasd a Shelly Plugot egy Wi-Fi-hálózathoz. Nincs szükség HUB-ra! Használd eszközök és készülékek széles körének vezérlésére (akár 3500 W / 16 A). A Shelly Plug energiafogyasztás-felügyelet biztosítja az energiafogyasztás pontos nyomon követését. Állítsd be a saját időbeosztásodat a napi rutinodnak megfelelően, vagy figyeld automatikusan a napfelkeltét/napnyugtát, és ennek megfelelően vezéreld a készülékeidet. Állíts be egyéni jeleneteket a Shelly Plug és más Shelly eszközök kombinálásával.

Változtasd régi fűtőberendezésedet intelligens fűtőberendezéssé

Az otthoni hőmérséklet-szabályozás még soha nem volt ilyen egyszerű. Nem kell drága intelligens készülékekbe beruházni. Ha van egy régi fűtőberendezésed, még ne mondj le róla. Ehelyett alakítsd át egy intelligens fűtőberendezéssé, egyszerűen csatlakoztatva egy Shelly Plug csatlakozóhoz. Ezután hozz létre egy jelenetet a Shelly Plus H&T alkalmazással, és hagyd, hogy a fűtőberendezés bekapcsoljon, amikor az érzékelő hőmérsékletcsökkenést érzékel. És a hab a tortán? Mindig tudni fogod, hogy mennyi energiát használsz. Nincs többé elfelejtett háztartási berendezés. Gyakran látogatnak meg a gyermekeid, és elfelejtik lekapcsolni a villanyt vagy a készülékeket? Nem probléma - a Shelly Plug segítségével könnyedén vezérelhetsz és felügyelhetsz minden csatlakoztatott készüléket egy kattintással vagy kiáltással. A beépített visszaszámláló időzítőnek és a helyileg tárolt ütemezéseknek köszönhetően bármely elfelejtett eszköz automatikusan kikapcsol egy óra elteltével, így garantálja a biztonságot és az energiatakarékosságot."  

Családok számára alkalmas eszközök

Újdonsült szülőnek lenni néha nehéz. Azonban nem számít, mennyire vagy fáradt, soha nem kell aggódnod amiatt, hogy éjszaka elfelejted a babafigyelőt. A Shelly Plug egy olyan eszköz, amely az egész család számára alkalmas - az időbeosztásával a kisgyermekek számára automatikusan kikapcsolhatja a játéktöltőket, vagy a tizenévesek számára korlátozhatja a tévézésre/számítógépezésre szánt időt. Ha egy elektromos készülék megsérül, nem áll le egyszerűen a működése. Általában növeli a felhasznált energia mennyiségét, hogy megpróbálja kompenzálni a működési kapacitását. Mivel nincs látható különbség a teljesítményben, a probléma azonosítása több hónapig is eltarthat, ami a hatékonyság csökkenéséhez és energiapazarláshoz vezet. A Shelly Plug azonnal jelzi az energiafogyasztás növekedését, így megspórolja a berendezés javításának vagy cseréjének további költségeit.

A Shelly Plug Energiafelhasználás mérő, 16 A csatlakozóaljzat fogyasztásmérővel, WiFi műszaki paraméterei

  • Integrált visszaszámláló időzítő előre beállított műveletekhez - be/ki
  • AC tápellátás: 110 - 230 V ± 10%, 50/60Hz
  • DC tápegység: nem
  • A berendezés hőmérsékletvédelme: nem
  • Túlterhelés elleni védelem: igen
  • Teljesítménymérés: igen
  • Maximális terhelhetőség: 16 A
  • Üzemi hőmérséklet: -10 °C és +50 °C között
  • A készülék energiafogyasztása: < 1 W
  • Intelligens be/kikapcsolás: igen
  • Helyi és távvezérlés: igen
  • Napfelkelte/napnyugta: igen
  • Heti terv: igen
  • Vezeték nélküli/WiFi protokoll: 802.11 b/g/n
  • Rádiófrekvencia: 2400 - 2484 MHz
  • Hatótávolság: legfeljebb 50 m kint és legfeljebb 30 m bent (az építőanyagoktól függően)
  • Garancia időtartama: 2 év
  • Méretek: 85 × 57 × 98 mm
  • Tömeg: 0,020 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shelly Plug, zásuvka 16 A s měřením spotřeby, WiFi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Shelly Plug, zásuvka 16 A s meraním spotreby, WiFi.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ