A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

tesa Állítható ragasztószög csempéhez és fémhez 3kg

Termékkatalógus
tesa Állítható ragasztószög csempéhez és fémhez 3kg
4,8 5 értékelés
Öntapadós akasztószög - Ezek az állítható, cseréphez és fémhez készült tesa® akasztók akár 3 kilót is képesek megtartani (két akasztó teherbírása pedig 6 kg). Kiváló választás tárgyak sima és szilárd belső felületekre történő felfüggesztésére. Sőt, az egyenetlen felülettel rendelkező tárgyak - például polcok vagy festmények - függesztése és kiegyenlítése sem okoz problémát. A Powerstrips® technológia pedig lehetővé teszi az akasztó másodpercek alatti eltávolítását úgy, hogy senki sem fogja tudni, hogy valaha is ott volt. Ráadásul az akasztók újrahasznosítása is nagyon egyszerű - ehhez csak a megfelelő csere ragasztócsíkokat kell beszerezned.
Kód:  TESAP034 Termékszám:  77764-00007-00 Gyártó honlapja:
tesa Állítható ragasztószög csempéhez és fémhez 3kg Megszűnt

tesa Állítható ragasztószög csempéhez és fémhez 3kg

Szeretnél a falra rögzíteni valamit, de nem tudod, hogyan? Próbáld ki a csempére, fémre és egyéb sima felületekre ragasztható Tesa szabályozható szöget. Rögzítése rendkívül egyszerű, amit követően azonnal használható. A csomag tartalma két darab, egyenként akár 2 kg teherbírású szög. Különféle eszközök felakasztására, és kiegyenlítésére alkalmas, amennyibenegyenetlen felületen lógnak. APowerstripstechnológiának köszönhetően a szög a felületről nyomok nélkül, egyszerűen eltávolítható. Ha ezt követően egy másik helyre szeretnéd rögzíteni, mindössze a hozzá való ragasztószalagot kell beszerezned.

A Tesa felragasztható kampó legfontosabb jellemzői

  • Finom felületekre ragasztható
  • A csomagolás tartalma 2 darab szög
  • Csempén és fém felületeken használható
  • A Tesa kampó teherbírása akár 3 kg (két kampóé 6 kg)
  • A Powerstrips technológiának köszönhetően a szög a felületről nyomok nélkül, egyszerűen eltávolítható
  • A szögeket többször használhatod
  • Egyszerűen, fúrás nélkül rögzíthetők 

Paraméterek

Terhelés
3 kg/cm² Kész!

Tulajdonságok

Terhelés
3 kg/cm² Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: tesa Állítható ragasztószög csempéhez és fémhez 3kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si tesa Nastavitelný nalepovací hřebík na dlaždice a kov 3kg. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si tesa Nastaviteľný nalepovací klinec na dlaždice a kov 3kg.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ