AP+ nový vizuál Shop roku

Wagner Turbo Roll 550

Termékkatalógus
Wagner Turbo Roll 550
3,5 9 értékelés
Festőhenger - tartály térfogata: 550 ml, lefedés: átlagosan 15 négyzetméter 16 perc alatt, görgő: 230 mm széles, bolyhok magassága: 20 mm, használata: víz-alapú beltéri és latex festékekhez, enyhén texturált és durva felületekhez, elektromos és kézi használata is lehetséges
Kód:  WAG012l Termékszám:  2301737

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Wagner Turbo Roll 550

Önnek is elege van az időrabló, hagyományos áztatgatós festőhengerekből ? A megoldás Wagner Turbo Roll 550.   Gombnyomás után a beépített villanymotor felszívja a festéket a tartályba. A tartály a nyélbe épített, így az nem foglal plusz helyet, kényelmesen dolgozhat. Vége az örökös görnyedésnek. Nem kell lecsepegtetni a hengert, nincs több kitérő a festékesvödörhöz, hiszen a tartály mindig Önnél lesz.

Legfontosabb jellemzők

  • Könnyen kezelhető, kíméli a hátat
  • Hosszú rúd, beépített festék tartállyal
  • Az elektromos motor AA-ceruzaelemmel működik
  • Manuálisan is használható, mint egy normál festőhenger

Maximális hatékonyság

A fő előnye a Wagner Turbo Roll 550 festőhengernek  ,hogy a festéket nem közvetlenül a henger felületére juttatja, szemben a hagyomásnyos áztatással. A festéktartály maga a nyél, de ez nem azt jelenti, hogy a gravitáció gátat szabhat a festésnek. Akár a plafont is könnyedén lefestheti. Átlagosan 16 perc alatt 15 négyzetméternyi felületet tud lefesteni. A beépített villanymotor 4 db AA elemmel működik (mellékelve), és ha szükséges, váltson teljesen manuális módra és használja úgy, mint egy hagyományos hengert. Ez egyaránt alkalmas vízoldható festékek és oldószerek esetében is.

csomag tartalma

  • Komplett készülék görgővel
  • 4 x AA elem
 

Paraméterek

Hossz
230 mm Kész!

Méretek

Hossz
230 mm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wagner Turbo Roll 550. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wagner Turbo Roll 550.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ