Akvizice ApF HU Shop roku

Beats Studio Wireless - Titanium

Termékkatalógus
Beats Studio Wireless - Titanium
5 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Vezeték nélküli, aktív környezeti zajszűrés, az akkumulátor élettartama akár 20 óra, 260 g, 3,5 mm-es jack dugó
Kód:  MON301i5 Termékszám:  MHAK2ZM/B

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beats Studio Wireless - Titanium

Kényelem, minőség és luxus fémjelzi az új Beats Studio Wireless fejhallgatót. Itt az ideje, hogy véget vess a rossz minőségű fejhallgatók használatának, amelyek zajos és rossz hangminőséget nyújtanak. Eljött az idő, hogy élvezhesd a vezeték nélküli szabadságot és a környezeti zajok teljes kiszűrését. Csak tedd fel a fejhallgatót, és élvezd a soha nem tapasztalt, stúdió minőségű hangzást.

Legfontosabb jellemzők

  • Hangelnyelő
  • Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolódás
  • Dual-mode, adaptív külső zajcsökkentés
  • Beats Acoustic Engine a valósághű zenéért
  • Minden részletében kifinomult design
  • Az akkumulátor élettartama akár 20 óra is lehet

Környezeti zajok kiszűrése

Hallgattasd el a külvilág zaját a Beats kompromisszummentes, dual-mode-al rendelkező adaptív zajszűrési technológiája segítségével. A Beats Acoustic Engine bensőséges és hiteles zenehallgatási élményt tesz lehetővé, akár rock, hip-hop, pop, elektronikus vagy R&B zenét hallgatunk. Már első pillantásra egyértelmű, hogy a legnagyobb kifinomultsággal tervezték. Merész ívek, sima felületek és a látható csavarok hiánya határozzák meg. Egy könnyebb, de erősebb és kényelmesebb fejpánttal rendelkezik. A fülpárnák puhábbak, és egy ergonomikus rugó biztosítja a rugalmas, személyre szabott illeszkedést minden fejformához, így a zenét megtarthatod magadnak.

Abszolút szabadság vezetékek nélkül

A beépített akkumulátor 12 órán át működik vezeték nélküli üzemmódban és 20 órán át, ha kábelen keresztül használod. Ebben az esetben, ha kihúzod a kábelt, a fülhallgató automatikusan kikapcsol, így nem használ fölöslegesen energiát. Akkutöltöttség-mérő szavatolja, hogy egyetlen pillantással leolvashasd a töltöttség szintjét, USB-n keresztül pedig bárhol tölthető.

A csomag tartalma:

  • Beats Studio Wireless fejhallgató
  • Kábel, távvezérlővel és mikrofonnal
  • Hordtáska

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beats Studio Wireless - Titanium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Studio Wireless - Titanium. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats Studio Wireless - Titanium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Studio Wireless Titanium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Studio Wireless Titanium.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ