Shop roku Slevy s AP+

Beats Studio3 Wireless - porcelán rózsaszín

Termékkatalógus
Beats Studio3 Wireless - porcelán rózsaszín
5 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, aktív zajszűrő technológia, akár 22 órás üzemidő, 260 g, 3,5 mm-es jack csatlakozó
Kód:  MON302m6 Termékszám:  MQUG2ee/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beats Studio3 Wireless - porcelán rózsaszín Megszűnt

Beats Studio3 Wireless - porcelán rózsaszín

Dr. Dre egy jól ismert hip-hop producer, aki a rengeteg eladott lemez mellett a Beats Studio 3 Wireless fejhallgatók kifejlesztésében is részt vett. Ezek a vezeték nélküli készülékek könnyűek, kényelmesek, és rendkívüli minőségű hangzást garantálnak. Probléma nélkül biztosítják a mély basszust és a csilingelő magas hangokat minden egyes zenei részletben. Ha egy márkás fejhallgatót keresel, amely szó szerint csordultig van modern technológiával, akkor a Beats Studio 3 Wireless számodra a tökéletes választás.

A porcelán rózsaszín Beats Studio 3 Wireless fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli fejhallgató - a Bluetooth hatótávolsága akár a 10 métert is elérheti
  • Akár 22 óra üzemidő egy töltéssel
  • Elegáns design, ami ötvözi a porcelán rózsaszín színt az arany kiegészítőkkel
  • A Pure ANC (Pure Adaptive Noise Canceling) megbízhatóan kiszűri a környezeti zajokat
  • Rendkívül gyors töltés
  • Beérkező hívások fogadása és hangerőszabályozás
  • Elnémítás egyetlen mozdulattal

Egyedülálló Pure ANC technológia

A Pure ANC technológiának köszönhetően semmi sem fogja megzavarni a zenehallgatásodat. Az aktív zajszűrés kiszűri a zavaró kültéri zajokat, így akár a zsúfolt tömegközlekedési eszközökön is teljes mértékben átadhatod magad a kedvenc zenéid nyújtotta élménynek, zavaró tényezők nélkül. Ha valaki mégis beszélni szeretne hozzád, vagy épp oda kell figyelned, hogy mi történik körülötted, akkor egyetlen gombnyomással elnémíthatod a zenét. Ehhez sem a telefonodat nem kell elővenned a zsebedből, sem a zenelejátszást nem kell megszakítanod.

Rendkívül gyors töltés

Annak érdekében, hogy minél tovább hallgathasd kedvenc zenéidet, a Beats Studio 3 Wireless rózsaszín fejhallgatót Fast Fuel gyorstöltő technológiával látták el, amely rendkívül gyors töltést tesz lehetővé. Annyira gyors, hogy 10 percnyi töltés után 3 órán keresztüli zenelejátszást biztosít. Ehhez csak csatlakoztasd a fejhallgatót microUSB keresztül a töltőhöz, és pár percben belül készen is állhatsz az indulásra.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beats Studio3 Wireless - porcelán rózsaszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Studio3 Wireless - porcelánově růžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats Studio3 Wireless – porcelánovo ružové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Studio3 Wireless - Porzellanrosé. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Studio3 Wireless - Porzellanrosé.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ