Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Beauty Relax BR-510

Termékkatalógus
Beauty Relax BR-510
2,0 1 értékelés
Sminktükör LED-es világítás
Kód:  EAT7207 Termékszám:  8594166093911

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beauty Relax BR-510

Kozmetikai tükör BEAUTY RELAX BR-510 remekel a változékonyság és a lehetőséget, hogy LED-es világítás, amely biztosítja, hogy a smink nem csak könnyebb, de jobb! Mirror foroghat többféleképpen, akkor tartsa vagy fold, ami nagyban megkönnyíti tárgyalás. Sőt, ez a kettős, az egyik oldalról kínál igazi kijelző mérete a második fordulóban, zoom, amely összhangban áll a tökéletes smink, hanem a rendszeres arc- és hiányosságok formájában pattanások. Kijelző minősége növelésével jár, mint egy nagyító nagyban segít semmilyen bőrápoló.

12 LED-ek segítségével tökéletes világítást a tárgyalás legfontosabb, hogy a kapott smink meg természetesen, és mentes a hibákat. Változatossága miatt és világítási lehetőség, lehetőségeit nagy tükrök, javasoljuk, például az orvosi tükör például, hogy ellenőrizzék az intim részek vagy borotválás ezeken a területeken. Használat csak rajtad!

Műszaki adatok

Anyaga: műanyag
Powered by 3x AA
Tömeg: 250 g
Méretek: 14x3x28 cm

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beauty Relax BR-510 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax BR-510. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beauty Relax BR-510. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beauty Relax BR-510. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beauty Relax BR-510.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ