0% splátky Siguro AlzaBoxy Q1

ANGRY BEARDS More Urban Twofinger 100 ml + Lip Balm 4,8 ml

Termékkatalógus
ANGRY BEARDS More Urban Twofinger 100 ml + Lip Balm 4,8 ml

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ANGRY BEARDS More Urban Twofinger 100 ml + Lip Balm 4,8 ml Megszűnt

ANGRY BEARDS More Urban Twofinger 100 ml + Lip Balm 4,8 ml

Ajándék szett A Dühös Szülők bizonyára minden embernek tetszeni fognak. Ez az egyedülálló készlet ajakbalzsamot és parfümöt tartalmazTöbb Urban Twofinger. Az ANGRY BEARDS ajakbalzsam gyengéden gondoskodik az ajkakról, és tele van a fiú energiaital-ízével is. És a parfüm izgatni fogja intenzív és abszolút egyedi illatával. Ezek őszinte cseh termékek, és ha megveszed őket, akkor biztosan nem fogod becsapni, melyik férfi nem szeretné, hogy csábító ajkai legyenek és minden nőt meghódítson az illatával?

Az Dühös ruhák További Urban Twofinger 100 ml és az ajakbalzsam 4,8 ml férfi parfümkészlet főbb jellemzői

  • Egyedülálló ajándékkészlet férfiaknak
  • Ajakbalzsamot és parfümöt tartalmaz More Urban Twofinger
  • Az ajakbalzsam gyengéd ápolást biztosít az ajkaknak
  • Az ANGRY BEARDS parfüm intenzív és teljesen egyedi illatával örvendeztet meg
  • Ezek őszinte cseh termékek

ANGRY BEARDS ajakbalzsam

Még a férfiak ajkának is hidratálásra és táplálkozásra van szüksége. Balzám na rty ANGRY BEARDS dopřává rtům jemnou péči a zabraňuje jejich popraskání. Az alap shea vajból, viaszokból, valamint kókusz- és mandulaolajból áll. Az E-vitamin és a homoktövis olaj biztosítja a táplálkozást és a regenerációt. A koffeint tartalmazó taurin pedig bárhol, bármikor felébreszti ajkát. A balzsam egy praktikus csomagban van elrejtve, amelyet mindig magánál tarthat.

Dühös ruhák További Urban Twofinger

Jedinečná, hravá vůně Dühös ruhák További Urban Twofinger vás naprosto uchvátí. Ez igazi illat a srácoknak! Örülni fog intenzív illatával. A szokatlan illatos kompozíció Igor Žiška együttműködésével jött létre. Navíc se parfém Dühös ruhák További Urban Twofinger pyšní technologií Odor Control, která nepropustí pach ani po náročném dni. Az arany részletekkel ellátott fekete üveg már önmagában azt sugallja, hogy teljesen egyedi illat.

Složení balzámu na rty:
Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hidrogénezett kókuszolaj, Cera Alba, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearil-alkohol, A Copernicia Cerifera viasz, Hippophae Rhamnoides gyümölcsolaj, Aroma, Caprylic/Capric Triglyceride Szorbitan Oleate, Parfüm, Helianthus Annuus magolaj, Tokoferol, Etil-ferulát, Humulus Lupulus kúp kivonat, Koffein, Taurin, Niacinamide, Panthenol, Piridoxin, Riboflavin, Glicerin, Aqua, Szukralóz, Limonene, Alfa-izometil-ionon.

Složení parfému:
Alcohol Denat., Parfüm, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Kumarin, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate Hexil-cinnamaldehid, Szorbitan Oleate, Eugenol, Citronellol, Limonene, Geraniol, Citral, Benzil-alkohol, Ánizs alkohol.

Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!
Illatintenzitás
Parfüm (P) Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Parfüm (P) Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ANGRY BEARDS More Urban Twofinger 100 ml + Lip Balm 4,8 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANGRY BEARDS More Urban Twofinger 100 ml + Lip Balm 4,8 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ANGRY BEARDS More Urban Twofinger, 100 ml + Lip Balm 4,8 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ