30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

BIODERMA Atoderm Set 294 ml

Termékkatalógus
BIODERMA Atoderm Set 294 ml
4,7 3 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: ajakbalzsam, tusfürdő 200 ml, kézkrém 50 ml, arckrém 40 ml, kozmetikai táska - 3 840,14 Ft/100 ml
Kód:  VBAL8541 Termékszám:  745110655145 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BIODERMA Atoderm Set 294 ml

A BIODERMA Atoderm kozmetikai ajándékcsomag minden olyan nőnek örömet okoz, aki szereti ápolni a bőrét. Az Atoderm termékcsalád nagy segítséget nyújt a száraz és atópiás bőr elleni küzdelemben. Alkalmas ajándékcsomag karácsonyra vagy bármilyen más alkalomraA BIODERMA Atoderm ajándékcsomag tusolóolajat, arckrémet, kézkrémet és ajakbalzsamot tartalmaz, mindezt egy elegáns neszesszerbe csomagolva.  Add meg szeretteidnek a BIODERMA Atoderm készlettel a legmagasabb szintű ápolást. 

BIODERMA Atoderm Set kozmetikai ajándékcsomag főbb jellemzői

  • A BIODERMA Atoderm kozmetikai ajándékkészlet minden nőnek örömet okoz
  • Tusoló olajat, arckrémet, kézkrémet és ajakbalzsamot tartalmaz
  • Minden egy stílusos neszesszerbe van csomagolva
  • A rendkívül tápláló, nyugtató tusolóolaj kiválóan alkalmas a száraz és irritált bőrre
  • Az egyedülálló Skin Barrier Therapy szabadalomnak köszönhetően a tusolóolajat a család minden tagja használhatja, beleértve a csecsemőket és azokat, akiknek atópiás a bőre
  • A BIODERMA Atoderm Nutritive krém védi a bőrt a külső hatásoktól
  • Az ajakbalzsam regenerálja a kicserepesedett és érzékeny ajkakat
  • A kéz- és körömápoló krém hatékony védőréteget képez és puhítja a kéz bőrét
  • A BIODERMA Atoderm Set kozmetikai készlet alkalmas ajándék karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra

A BIODERMA Atoderm tusolóolaj akár 24 órán át hidratál

Az egyedülálló Skin Barrier Therapy szabadalomnak köszönhetően a rendkívül tápláló, nyugtató hatású tusolóolajat a család minden tagja használhatja, beleértve a csecsemőket és az atópiás dermatitiszben szenvedőket is. Hipoallergén és kiváló bőr- és szem toleranciával rendelkezik. A BIODERMA Atoderm tusolóolaj különösen a száraz és irritált bőr számára kiváló, amely intenzíven táplálja, nyugtatja és akár 24 órán át hidratálja a bőrt, valamint oldja a feszültséget. Az Atoderm tusolóolaj krémes és nem zsíros textúrájával mindenkinek el fogja nyerni a tetszését.

A Nutritive arckrém táplálja, nyugtatja és helyreállítja a száraz és érzékeny bőrt

Az Atoderm Nutritive arckrém praktikus 40 ml-es kiszerelésű változata kapott helyet a BIODERMA Atoderm Set készletben. A száraz és érzékeny bőrre alkalmas krém intenzíven védi és helyreállítja a bőrgátat, hogy jobban ellenálljon a külső negatív hatásoknak. A BIODERMA Atoderm Nutritive egyesíti a hatóanyagokat, a sheavajat és az avokádó kivonatot a hidratáló hatóanyagokkal - vazelinnel és glicerinnel, ezért tökéletesen táplálja és hidratálja a bőrt. Az arckrém sminkalapnak is alkalmas, nem ragad, nem zsíros és nem fénylik. Egész nap puha és rugalmas érzést ad a bőrnek.

A BIODERMA Atoderm kéz- és körömápoló krém azonnali és tartós megkönnyebbülést ad

Ez a kiváló minőségű kozmetikai termék nemcsak hidratálja, regenerálja, puhítja és hosszú ideig táplálja a kéz bőrét, hanem hatékony védőréteget képez rajta, sőt alkalmas az ekcéma kezelésének támogatására is.A BIODERMA Atoderm kéz- és körömápoló krém gyorsan felszívódik, nem ragad, így a bőr szabadon lélegezhet. Nagyszerű megelőző védelemként. Gyorsan megnyugtatja a száraz és sérült bőrt, és hosszú távon javítja annak állapotát.

Málna illatú ajakápoló a mindennapi hidratáló ápoláshoz

A BIODERMA Atoderm ajakápoló száraz és kicserepesedett ajkakra alkalmas, véd a káros hatások ellen és tökéletesen hidratál. A krém érzékeny ajkakra is alkalmas, és rúzs alapjaként is használható. Nem hagy fehér réteget, és kellemes, nagyon puha a textúrája. A benne lévő, rendkívül tápláló hatóanyag, a shea vaj segítségével regenerálja a bőrt. A BIODERMA Atoderm ajakápoló kellemes málna illatú. Egyszerűen alkalmazd naponta többször, szükség szerint.

A csomag tartalma:
Tusoló olaj 200 ml
Krém 40 ml
Kézkrém 50 ml
Ajakbalzsam 4 g
Kozmetikai táska


Összetétel

Atoderm tusolóolaj 200 ml AQUA/WATER/EAU GLYCERIN PEG-7 GLICERIL-KOKOÁT NÁTRIUM-KOKOAMPOACETÁT LAURIL-GLÜKOZID KÓKUSZ-GLÜKOZID GLICERIL-OLEÁT SZITRINSAV PEG-90 GLICERIL-IZOSZTEARÁT ILLAT (PARFÜM) MANNITOL POLYSORBATE 20 XYLITOL LAURETH-2 RHAMNOSE NIACINAMIDE FRUKTOOLIGOSZACHARIDOK TOCOPHEROL HIDROGÉNEZETT PÁLMA-GLICERID-CITRÁT LECITHIN ASZKORBIL-PALMITÁT. [BI 725] Atoderm Nutritive 40 ml AQUA/WATER/EAU GLYCERIN PARAFFINUM LIQUIDUM/ÁSVÁNYI OLAJ/HUILE MINERALE BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) VAJ CETEARIL-ALKOHOL HIDROXIETIL-AKRILÁT/NÁTRIUM-AKRILIL-DIMETIL-TAUURÁT KOPOLIMER KAPRIL/KAPRIKUS TRIGLICERID CETIL-PALMITÁT PENTYLENGLIKOL SQUALANE GLICERIN-SZTEARÁT PEG-100-SZTEARÁT CERA MICROCRISTALLINA/MIKROKRISTÁLYOS VIASZ/MIKROKRISTÁLYOS VIASZ/CIRE MICROCRISTALLINE 1,2-HEXANEDIOL KAPRIL-GLIKOL CETEARIL-GLÜKOZID AKRILÁTOK/C10-30 ALKIL-AKRILÁT KERESZTPOLIMER DISODIUM EDTA PARAPHIN GLYCINE SOJA (SZÓJABAB) OLAJ GLYCINE SOJA (SZÓJABAB) SZTEROLOK POLYSORBATE 60 MANNITOL XYLITOL HEXIL-LAURÁT RHAMNOSE SZORBITÁN IZOSZTEARÁT PERSEA GRATISSIMA (AVOKÁDÓ) OLAJ GLICERIL-POLIAKRILÁT NÁTRIUM-HIDROXID ASZKORBIL-PALMITÁT HIDROGÉNEZETT PÁLMA GLICERIDEK CITRÁTJA TOCOPHEROL FRUKTOOLIGOSZACHARIDOK BHT LAMINARIA OCHROLEUCA KIVONAT SZITRINSAV. [BI 587] Atoderm kéz- és körömápoló krém 50 ml AQUA/WATER/EAU GLYCERIN ALUMÍNIUM-KEMÉNYÍTŐ OKTENILSZUKCINÁT IZONONYL-IZONONANOÁT BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) VAJKIVONAT PALMITINSAV SZTEARINSAV SZORBITÁN-SZTEARÁT AMMÓNIUM-AKRILIL-DIMETIL-TURÁT/VP KOPOLIMER PENTYLENGLIKOL 1,2-HEXANEDIOL KAPRIL-GLIKOL DISODIUM EDTA MANNITOL XYLITOL RHAMNOSE NÁTRIUM-HIDROXID NIACINAMIDE POLIKVATERNIUM-51 ILLAT (PARFÜM). [BI 707] Atoderm ajakrúzs 4 g PARAFFINUM LIQUIDUM/ÁSVÁNYI OLAJ/HUILE MINERALE SZINTETIKUS VIASZ CERA MICROCRISTALLINA/MIKROKRISTÁLYOS VIASZ/MIKROKRISTÁLYOS VIASZ/CIRE MICROCRISTALLINE PARAFFIN BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) VAJ CERA ALBA/MÉHVIASZ/MÉHVIASZ/CIRE D'ABEILLE BHT SZITRINSAV ILLAT (PARFÜM). [BI 577]"

Paraméterek

Űrtartalom
294 ml Kész!
Típus
Uniszex Kész!
Csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!
Csomag tartalma
Ajakbalzsam, Kozmetikai táska, Kézkrém, Testápoló krém, Tusfürdő Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
294 ml Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!
Csomag tartalma
Ajakbalzsam, Kozmetikai táska, Kézkrém, Testápoló krém, Tusfürdő Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BIODERMA Atoderm Set 294 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIODERMA Atoderm Set 294 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIODERMA Atoderm Set 294 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ