A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

BIODERMA Sébium Szett 348 ml

Termékkatalógus
BIODERMA Sébium Szett 348 ml
5 2 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Tisztítóhab 200 ml, Micellás víz 100 ml, Tisztító gél 8 ml, Arckrém 40 ml, Kozmetikai táska - 2 554,60 Ft/100 ml
Kód:  VBAL8540 Termékszám:  745110655152 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BIODERMA Sébium Szett 348 ml

A BIODERMA Sébium kozmetikai ajándékcsomag minden olyan nőnek örömet szerez, aki szereti ápolni a bőrét.A Sébium termékcsalád remek segítséget nyújt a zsíros és pattanásos bőr elleni küzdelemben. Alkalmas ajándéknak karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra.A BIODERMA Sébium ajándékcsomag tisztító gélt, krémet, micellás vizet és Actif gélt tartalmaz, mindezt egy elegáns kozmetikai táskába csomagolva.Lepd meg szeretteid a BIODERMA Sébium kozmetikai ajándékcsomaggal a legkiválóbb bőrápolás érdekében! 

A BIODERMA Sébium Set kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A BIODERMA Sébium Set kozmetikai ajándékcsomag minden nőnek örömet szerez
  • A szett tisztító gélt, krémet, micellás vizet és Actif gélt tartalmaz
  • Mindent egy stílusos neszesszerbe csomagoltunk
  • A BIODERMA Sébium Set összes terméke problémás bőrre ajánlott
  • A BIODERMA Sébium Moussant tisztító gél antibakteriális, gyulladáscsökkentő és szabályozza a faggyútermelést
  • A csomagban egy 8 ml-es Sébium Gel Moussant Actif változatot is találsz egy praktikus tubusban
  • A Sébium Hydra krém hatékony bőrpuhító hatóanyagokat tartalmaz, amelyek csökkentik a bőrpírt és nyugtatják a bőrt
  • A micellás víz illatosított formulájával varázsol el, nem komedogén és nem szükséges leöblíteni
  • A BIODERMA Sébium kozmetikai ajándékcsomagalkalmas ajándéknak karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra

A BIODERMA Sébium Moussant gyengéden tisztít és megelőzi a bőrhibák megjelenését

A Moussant tisztító gélt a kombinált és zsíros bőr alapos és gyengéd tisztítására tervezték.Ez a minőségi kozmetikai termék nem tartalmaz irritáló anyagokat vagy szappant, antibakteriális összetételű és szabályozza a faggyútermelést.Ezért használata után a bőr tökéletesen tiszta lesz, eltömődött pórusok és felesleges faggyú megjelenése nélkül.A kellemesen illatosított BIODERMA Sébium Moussant tisztító gél borotválkozáshoz is használható.Az ajándék kollekcióban a Sébium Gel Moussant Actif is megtalálható egy praktikus, 8 ml-es kiszerelésben.Egyszerűen vidd fel a nedves bőrre, habosítsd fel, majd öblítsd le jól, és finoman töröld szárazra a bőröd!Reggel vagy este használd. 

A problémás bőrre ajánlott, hidratáló krém megnyugtatja a bőrt

A BIODERMA Sébium Set csomagban egy Sébium Hydra arcápolót is találsz praktikus, 40 ml-es kiszerelésben.A termék nyugtató ápolást biztosít a kozmetikai kezelésnek kitett, száraz vagy irritált bőr számára.A BIODERMA Sébium Hydra hidratáló krém, amelyet kifejezetten a bőr vízhiányának ellensúlyozására fejlesztettek ki, hatékony bőrpuhító hatóanyagokat tartalmaz, amelyek csökkentik az esetleges bőrpírt és megnyugtatják a bőrt. 

A BIODERMA Sébium H2O micellás víz szabályozza a faggyútermelést

Ez a minőségi kozmetikai termék olyan hatóanyag-komplexumot tartalmaz, amelyet kifejezetten a zsíros és pattanásos bőr igényeihez fejlesztettek ki.A BIODERMA Sébium H2O micellás víz tökéletesen megtisztítja a bőrt, segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, és mivel antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású, megnyugtatja az irritált bőrt és szabályozza a faggyútermelést.A Sébium tisztító micellás víz kellemes illattal örvendeztet meg. 

A csomag tartalma:
Tisztító gél 200 ml
Krém 40 ml
Micellás víz 100 ml
Gél 8 ml
Kozmetikai táska


Összetétel

Sébium H2O 100 mlAQUA/WATER/EAUPEG-6 KAPRIL-KAPRIL-GLICERIDEKNÁTRIUM-CITRÁTCINC GLUKONÁTRÉZSULFÁTGINKGO BILOBA LEVÉL KIVONATMANNITOLXYLITOLRHAMNOSEFRUKTOOLIGOSZACHARIDOKPROPILÉNGLIKOLSZITRINSAVDISODIUM EDTACETRIMONIUM-BROMIDILLAT (PARFÜM). [BI 442]Sébium Gel moussant 200 mlAQUA/WATER/EAUNÁTRIUM-KOKOAMPOACETÁTNÁTRIUM-LAURET-SZULFÁTMETILPROPÁNDIOLDISODIUM EDTAMANNITOLXYLITOLRHAMNOSEFRUKTOOLIGOSZACHARIDOKCINK-SULFÁTRÉZ-SZULFÁTGINKGO BILOBA LEVÉL KIVONATPEG-90 GLICERIL IZOSZTEARÁTLAKCINSAVLAURETH-2KÁLIUM-SZORBÁTNÁTRIUM-KLORIDPROPILÉNGLIKOLNÁTRIUM-HIDROXIDILLAT (PARFÜM). [BI 418]Sébium Gel moussant actif 8 mlAQUA/WATER/EAUKAPRIL-KAPRIL-GLÜKOZIDPROPANEDIOLGLYCERINCINC GLUKONÁTSZALICILSAVGLIKOLSAVKÓKUSZ-GLÜKOZIDGLICERIL-OLEÁTCELLULÓZ GUMINÁTRIUM-HIDROXIDSZITRINSAVILLAT (PARFÜM)INULINXANTHAN GUMMANNITOLNÁTRIUM-CITRÁTXYLITOLCELLULOSEFRUCTOSEGLUCÓZRHAMNOSENÁTRIUM-METABISZULFITFRUKTOOLIGOSZACHARIDOKTOCOPHEROLHIDROGÉNEZETT PÁLMA-GLICERID-CITRÁT. [BI2005]Sébium Hydra 40 mlAQUA/WATER/EAUGLYCERINPARAFFINUM LIQUIDUM/ÁSVÁNYI OLAJ/HUILE MINERALEETIL-HEXIL-PALMITÁTDIPROPILÉN-GLIKOLXYLITOLBIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 DIMETIKONNÁTRIUM-AKRILÁT/NÁTRIUM-AKRILIL-DIMETIL-TAUURÁT KOPOLIMERISOHEXADECANEKAPRIL/KAPRIKUS TRIGLICERIDGLICIRRETINSAVTOKOFERIL-ACETÁTPOLYSORBATE 80DISODIUM EDTAALLANTOINFRUKTOOLIGOSZACHARIDOKMANNITOLPROPILÉNGLIKOLCETRIMONIUM-BROMIDCERAMID 3RHAMNOSEGINKGO BILOBA LEVÉL KIVONATDODECIL-GALLÁTLAMINARIA OCHROLEUCA KIVONATILLAT (PARFÜM). [BI 217]"

Paraméterek

Űrtartalom
348 ml Kész!
Típus
Uniszex Kész!
Csomagban lévő darabok száma
5 db Kész!
Csomag tartalma
Tisztító gél, Tisztító hab, Kozmetikai táska, Micellás víz, Mosó szivacs, Testápoló krém Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
348 ml Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
5 db Kész!
Csomag tartalma
Tisztító gél, Tisztító hab, Kozmetikai táska, Micellás víz, Mosó szivacs, Testápoló krém Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BIODERMA Sébium Szett 348 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIODERMA Sébium Set 348 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIODERMA Sébium Set 348 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ