AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

CALVIN KLEIN Miniatur EdT+EdP Set 34 ml

Termékkatalógus
CALVIN KLEIN Miniatur EdT+EdP Set 34 ml
4,0 2 értékelés
Parfüm szett - tartalma: 2 × 10 ml, 2 × 5 ml és 4 ml - 42 911,76 Ft/100 ml
Kód:  KPFC3607 Termékszám:  3614229381085 Gyártó honlapja:

CALVIN KLEIN Miniatur EdT+EdP Set 34 ml

Ha szereted a különböző CALVIN KLEIN illatokat, próbáld ki a CALVIN KLEIN Miniatur EdT+EdP Set ajándékcsomagot. A készletben a márka öt illatát találod miniatűr kialakításban, amely tökéletes a táskádba vagy utazásokra. Mostantól minden alkalomra lesz külön illatod. A CALVIN KLEIN az egyik vezető márka világszerte. Tiszta vonalak, kifinomultság, csábító és elegáns dizájn jellemzi. A CALVIN KLEIN luxus női parfümök utazási kollekciója ideális ajándékba és személyes használatra. A csomag egy CK One 10 ml-es illatot, egy Eternity női 5 ml-es illatot, egy Euphoria 4 ml-es illatot, egy Eternity air 5 ml-es illatot és egy CK gold 10 ml-es illatot tartalmaz. 

A CALVIN KLEIN Miniatur EdT+EdP Set ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • CALVIN KLEIN Miniatur EdT+EdP Set nők számára készült
  • Az illatok Amerikából származnak
  • A kifinomultság és a csábítás jellemzi
  • A készletben a CALVIN KLEIN márka öt illata található
  • A CALVIN KLEIN luxus női utazási parfüm kollekció ideális ajándéknak és személyes használatra is
  • A miniatűr kiszerelésű illatok remekül elférnek a kézitáskában
  • Vadonatúj és eredeti parfümök

CALVIN KLEIN One

A CALVIN KLEIN CK One illat a fiatalságot, a szabad gondolkodást, a képzelőerőt és az egyediséget képviseli. Mutasd meg személyiségedet a világnak a CALVIN KLEIN termékkel, és légy önmagad. A CALVIN KLEIN CK One lédús mandarin, papaya, friss bergamott és citrom fantáziadús illatával nyit. Az illat szívét az ibolya, a jázmin, a gyöngyvirág és a rózsa aromás harmóniája hatja át. A szerecsendió finom fűszeres jegyekkel egészíti ki az elegyet. Ennek a szokatlan illatnak az alapját vonzó állati pézsma, cédrus és ámbra alkotja. Az ikonikus flakonnal az illatot a bőrre permetezheted. 

CALVIN KLEIN Eternity EdP

A CALVIN KLEIN Eternity EdP eau de parfum nőknek a virágos illatok, citrusok és lágy fák időtlen, fényűző keveréke. Ezzel az illattal a végtelen szerelem ígéretét kapod. Mutasd meg személyiségedet a világnak a CALVIN KLEIN Eternity illatával, és légy önmagad. A CALVIN KLEIN Eternity EdP egy romantikus, virágos illat, amely kifejezetten az elegáns nők számára készült, és mindennapi viseletre alkalmas. A citrom frissessége teszi a CALVIN KLEIN Eternity EdP-t különösen népszerűvé a nyári hónapokban. Az év folyamán viszont a nyári napsütést és a párás estéket idézi. Dobd fel a napodat, és varázsolj minden hétköznapi pillanatot felejthetetlen élménnyé. 

CALVIN KLEIN Euphoria EdP

A CALVIN KLEIN Euphoria EdP nőknek a féktelen természet és az egzotikus virágok titokzatos világát rejti. Mutasd meg személyiségedet a világnak a CALVIN KLEIN parfümmel, és légy önmagad. A CALVIN KLEIN Euphoria EdP forradalmasítja az illatok világát. A gránátalma jellegzetes aromája keveredik az illat virágos szívével. Tisztaságának köszönhetően a CALVIN KLEIN Euphoria EdP az energikus és magabiztos nők számára alkalmas mindennapi használatra, de ünnepi alkalmakra is. Dobd fel a napodat, és varázsolj minden hétköznapi pillanatot felejthetetlen élménnyé. 

CALVIN KLEIN Eternity Air EdP

A CALVIN KLEIN Eternity Air for Women EdP tökéletes illat a nők számára. Az eau de parfum fő összetevője egy virágos akkord, amelyben a jázmin, a rózsa és az ibolya jegyei dominálnak. A parfümöt a gyümölcsillat teszi tökéletessé, amelyet a különböző gyümölcsök, például a sárgabarack, az alma vagy a fekete ribizli édes aromája jellemez. A hozzáadott illatösszetevők között szerepel még a borostyán, a cédrus, a feketeribizli, a grapefruit, a körte, a gyöngyvirág, a pézsma és a bazsarózsa. Ez az eau de parfum különösen nyáron mutat jól. 

CALVIN KLEIN CK One Gold EdT

Kísértésbe estél, hogy olyan eau de toilette illatot vásárolj, amellyel sem te, sem a környezeted nem fog tudni betelni? A CALVIN KLEIN CK One Gold jellegzetes illatot biztosít nőknek és férfiaknak egyaránt. Az eau de toilette fő összetevője egy fás keverék, amelyet különböző fák, például cédrus vagy rózsa jegyei jellemeznek. A hozzáadott illatanyag-összetevők közé tartozik még az ibolya, a jázmin, a pacsuli és a vetiver. Ez az eau de toilette a hétköznapokra és esti eseményekre készült. 

A csomag tartalma: 
CALVIN KLEIN CK One, 10 ml  
CALVIN KLEIN Eternity nőknek, 5 ml
CALVIN KLEIN Euforie, 4 ml
CALVIN KLEIN Eternity air, 5 ml 
CALVIN KLEIN CK Gold, 10 ml



Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!
Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP), Eau de Toilette (EDT) Kész!
Elsődleges illatfajta
Aromás Kész!
Származási hely
Amerika Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP), Eau de Toilette (EDT) Kész!
Elsődleges illatfajta
Aromás Kész!
Származási hely
Amerika Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
34 ml Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CALVIN KLEIN Miniatur EdT+EdP Set 34 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CALVIN KLEIN Miniatur EdT+EdP Set 34 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CALVIN KLEIN Miniatur EdT+EdP Set 34 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ