30 dnů na vrácení Shop roku

HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Oil SPF15 100 ml

Termékkatalógus
HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Oil SPF15 100 ml
Napolaj - 15 védőfaktoros, normál bőrtípusra ajánlott, dermo kozmetikum, 100 ml-es űrtartalom - 19 900 Ft/1 l
Kód:  OPA127 Termékszám:  5099821001346

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Oil SPF15 100 ml

Gyönyörű napsütéses az idő, és ki vagy téve a meleg napsugaraknak. Miközben élvezed a pihenést, este ráébredsz, hogy leégett a bőröd? Mindez most a múltté lehet. A HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Oil széles spektrumú UVA és UVB védelmet nyújt 15-ös faktor mellett. Az egyedülálló kókuszdió- és papaya-összetétel nemcsak csodálatos illatot garantál, de az olaj könnyű felszívódását, valamint a bőr puhaságát és hidratáltságának védelmét is. Nincs több kellemetlen olajos érzés a bőrön, hiszen az olaj rendkívül könnyed összetételű. Élvezd akár a 80 perces pihenést is a napfényen vagy épp a vízi mulatságok közben. A HAWAIIAN TROPIC Protective olaj teljesen vízálló. Ints búcsút a fájdalmas leégésnek és barnulj korlátok nélkül.

A HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Oil napolaj legfontosabb tulajdonságai

  • HAWAIIAN TROPIC napolaj a biztonságos napozáshoz
  • 15-es faktorral és széles spektrumú UVA és UVB védelemmel
  • A kókuszdióval és a papayával készített receptúra gyönyörű illatot kölcsönöz az olajnak
  • Könnyen felszívódik, a bőr pedig puha és hidratált lesz
  • Az olaj nagyon könnyed - nincs több zsíros érzés a bőrön
  • Akár 80 perces napvédelmet is garantál
  • A HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Oil teljesen vízálló
  • Oxibenzonot tartalmaz

Használata:
Jól rázd fel és vidd fel a bőrre 20 perccel a napozás előtt. Többször használd a védelem fenntartásához. Kevesebb olaj használata csökkentheti a bőr védelmét.

Összetétel:
Paraffinum Liquidum, Cyclopentasiloxane, Homosalate, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclohexasiloxane, Ethylhexyl Palmitate,Phenethyl Benzoate Benzophenone-3 Silica Butyl Methoxydibenzoylmethane Octocrylene Amyl Acetate Aloe Barbadensis Mangifera Indica Plumeria Acutifolia Colocasia Antiquorum Psidium Guajava Carica Papaya Passiflora Incarnata PEG-8 Dimethicone Ascorbic Acid Sodium Propoxyhydroxypropyl Thiosulfate Silica Octyldodecanol Tocopheryl Acetate Retinyl Palmitate Parfum Benzyl Alcohol


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Oil SPF15 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Oil SPF15 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Oil SPF15 100 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ