Slevy s AP+ AlzaBoxy Q1

PACO RABANNE Miniatures Collection Women EdP Set 22 ml

Termékkatalógus
PACO RABANNE Miniatures Collection Women EdP Set 22 ml
5 2 értékelés
Parfüm szett - tartalma: Lady Million EdP 5 ml + Lady Million Empire EdP 5 ml + Olympea EdP 6 ml + Olympea Legend EdP 6 ml - 92 227,27 Ft/100 ml
Kód:  KPFC3656 Termékszám:  3349668590551

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PACO RABANNE Miniatures Collection Women EdP Set 22 ml

A PACO RABANNE Miniatures Colection Women EdP Set ajándékcsomag millió dolláros nővé varázsolja viselőjét. Merész és intenzív összetevőkkel rendelkezik. Minden egyes napodat átjárja majd a napsütés. A készlet négy eau de parfum illatot tartalmaz. A szett származási helye a napsütötte Spanyolország. 

A PACO RABANNE Miniatures Collection Women EdP Set ajándékcsomag főbb jellemzői

  • A PACO RABANNE Miniatures Colection Women EdP Set ajándékcsomag nőknek készült
  • Négy eau de parfum illatot tartalmaz
  • Származási helye a napsütötte Spanyolország
  • A PACO RABANNE Lady Million EdP illatát az arany flakon egészíti ki 
  • Részegedj meg a függőséget okozó PACO RABANNE Lady Million Empire EdP-vel
  • PACO RABANNE Olympea a gyömbér és a mandarin szenvedélyes párbajával ejt rabul
  • Fedezd fel a homokos strandokat a PACO RABANNE Olympea Legend EdP-vel

PACO RABANNE Lady Million EdP eau de parfum

A PACO RABANNE Lady Million EdP illata a fehér virágok, különösen az arab jázmin nektárjának illatát ötvözi. Ez teszi rendkívül csábítóvá és bájossá. A nyitóillatot a málna illata kíséri, a befejezést pedig a pasztaméz esszenciája emeli ki. A PACO RABANNE Lady Million EdP alapját a pacsuli és az ámbra tiszta jegyei alkotják. Különösen a domináns, tüzes karakterű nők tudják viselni. Alkalmas hűvösebb napokra és különleges alkalmakra. A PACO RABANNE Lady Million EdP illatát egy összetéveszthetetlen, aranyszínű flakon egészíti ki. 

Fej:
Málna, neroli

Szív:
Afrikai narancsvirág, gardénia, jázmin (arab)

Alap:
Ámbra, méz, pacsuli

PACO RABANNE Lady Million Empire EdP eau de parfum

A PACO RABANNE Lady Million Empire EdP illatát virágos, gyümölcsös és chypre aroma jellemzi. Olyan nők számára alkalmas, akik szeretnek letérni az ösvényekről. A nyitóillat finom neroli, narancs és piros ribizli esszenciájába burkol. Az illat szívét a gyümölcsös mirabella hatja át, a magnólia, az illatcserje és a narancsvirág virágos akkordjaival. Végül a PACO RABANNE Lady Million Empire EdP zárásaként a finom brandy akkordjai részegítenek meg, amelyeket fehér pézsma és pacsuli kísér. 

Fej: 
Neroli, narancs, piros ribizli

Szív:
Mirabella, magnólia, illatcserje, narancsvirág

Alap:
pacsuli, brandy, fehér pézsma

PACO RABANNE Olympea EdP, 6 ml

Vállald a kihívásokat a PACO RABANNE Olympea eau de parfum illatával. Friss és mégis erős. Virágos és keleties esszenciája teljesen elvarázsol. Válj a modern kor istennőjévé. Lélegezd be az érzéki gyömbérvirágot, a zöld mandarint és a jázmint. Az atipikus szívillatot sós vanília hatja át. Az alapban valódi ámbra és kasmírfa jegyeit fedezheted fel.

Fej: 
Gyömbérvirág, zöld mandarin, jázmin

Szív:
Só, vanília

Alap:
Valódi ámbra, kasmírfa

PACO RABANNE Olympea Legend EdP

A PACO RABANNE Olympea Legend EdP, amely a keleti és a virágos illatokat ötvözi, fokozza viselője báját és szépségét. Azoknak a nőknek az illata, akik szeretnék hangsúlyozni a stílusukat.  Az első akkordokban a tengeri só, a gyümölcsös sárgabarack és szilva aromáinak kombinációja jelenik meg. A szív gyömbérvirágot rejt virágos jegyekkel. A PACO RABANNE Olympea Legend EdP befejezéseként ámbra, édes vanília, tonkabab és a spanyol tengerpartokra jellemző homok emelkedik a felszínre. 

Fej: 
Sárgabarack, tengeri só, szilva

Szív:
Gyömbérvirág, virágos jegyek

Alap:
Borostyán, tonkabab, vanília, homok

A csomag tartalma: 
PACO RABANNE Lady Million EdP, 5 ml
PACO RABANNE Lady Million Empire EdP, 5 ml
PACO RABANNE Olympea EdP, 6 ml
PACO RABANNE Olympea Legend EdP, 6 ml


Összetétel

PACO RABANNE Lady Million EdP

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, BENZIL-SZALICILÁT, ALFA-IZOMETIL-IONON, BENZOTRIAZOLYL DODECYL p-CRESOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTILFTALIMID, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, IZOPROPILFTALIMID, COUMARIN, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, CI 14700 (REV 4), CI 19140 (YELLOW 5), CI 61570 (ZÖLD 5), CI 15985 (SÁRGA 6). A termék összetételéért a gyártó felel. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.


PACO RABANNE Lady Million Empire EdP

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALFA-IZOMETIL-IONON, HYDROXYCITRONELLAL, BENZIL-SZALICILÁT, COUMARIN, CITRONELLOL, LINALOOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, EUGENOL, CITRAL, 2-OKTINOÁT-METIL, ISOEUGENOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, CI 60730 (EXT. IBOLYA 2), CI 17200 (VÖRÖS 33), CI 14700 (VÖRÖS 4). A termék összetételéért a gyártó felel. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.

PACO RABANNE Olympea EdP

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), HYDROXYCITRONELLAL, BENZIL-SZALICILÁT, LINALOOL, CITRONELLOL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALFA-IZOMETIL-IONON, COUMARIN, CINNAMYL ALCOHOL, GERANIOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CITRAL, BENZYL BENZOATE, DISODIUM EDTA, BENZYL ALCOHOL, CINNAMAL, CI 14700 (REV 4), CI 19140 (YELLOW 5), CI 17200 (RED 33), CI 60730 (EXT. VIOLET 2). A termék összetételéért a gyártó felel. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.

PACO RABANNE Olympea Legend EdP

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZIL-SZALICILÁT, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN, GERANIOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CINNAMYL ALCOHOL, BHT, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, CITRAL, CI 60730 (EXT. IBOLYA 2), CI 14700 (VÖRÖS 4), CI 19140 (SÁRGA 5). A termék összetételéért a gyártó felel. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.



Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!
Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP) Kész!
Származási hely
Spanyolország Kész!
Űrtartalom
22 ml Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP) Kész!
Származási hely
Spanyolország Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
22 ml Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PACO RABANNE Miniatures Collection Women EdP Set 22 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PACO RABANNE Miniatures Colection Women EdP Set 22 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PACO RABANNE Miniatures Colection Women EdP Sada 22 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ