AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

Royal London 41154-04

Termékkatalógus
Royal London 41154-04
Férfi karóra vízálló 5 ATM
Kód:  KHO9993 Termékszám:  5051496027205

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Royal London 41154-04

Férfi elegáns karóra Royal London 41154-04 ezüst és fekete színeApproxen érdeklődését különösen vonzó design, kiváló minőségű és széles körű funkciók. Jellegzetes fehér számlap három multifunkcionális ciferníčky, foszforeszkáló kezek és indexek és piros részleteket, mely egy ezüst színű burkolat, rozsdamentes acélból. Felülről az arc egy edzett ásványi üveg, amely képes ellenállni kisebb balesetek és elkerüljék az esetleges karcolásoktól. Karóra tökéletesen illeszkedik, köszönhetően a fekete szíjjal valódi bőrből, amely elérhetőállítsa az Ön igényei szerint. 

A fő előnyök

  • Stílusos kialakítás ezüst-fekete
  • Lumineszcens kezek és indexek
  • Minőségi anyagok - rozsdamentes acél és bőr szíjon
  • Edzett és nagyon ellenálló ásványi üveg
  • Vízzáró 5 ATM
  • Funkciók dátum kijelzés, stopper és egy 24 órás telefonos
  • Megbízható Quartz óraszerkezet márka

Sok kiváló tulajdonsággal

A nagy előnye az óra vízálló 5 ATM, akkor nem kell, ezért levette még zuhanyzás közben, és dolgozhat velük való félelem nélkül úszik.Amellett, hogy a pontos időt biztosít a funkció megjeleníti az adatokat, a stopper és a 24-órás óra.A pontos idő analóg órát biztosít a pontos és megbízható márka Quartz óraszerkezet, ami hajtja az akkumulátort.  

Órák Royal London 41154-04
Ezek alkalmasak mind az üzleti találkozók, valamint társadalmi események és kulturális rendezvények. Hála a hasznos funkciók és gyönyörű megjelenése lesz nem csak egy divatos kiegészítő, hanem egy praktikus társ. Lesz kap őket az eredeti doboz garancia igazolás és a használati utasítást.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Royal London 41154-04 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROYAL LONDON 41154-04. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Royal London 41154-04.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ