Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

STRIVECTIN SD Advanced Plus + Line BlurFector + Double Fix for Lips Set

Termékkatalógus
STRIVECTIN SD Advanced Plus + Line BlurFector + Double Fix for Lips Set
Kozmetikai ajándékcsomag - krémet és alapozót tartalmaz
Kód:  KSDS1285 Termékszám:  810014323541
STRIVECTIN SD Advanced Plus + Line BlurFector + Double Fix for Lips Set Megszűnt

STRIVECTIN SD Advanced Plus + Line BlurFector + Double Fix for Lips Set

Mostantól a STRIVECTIN termékekkel kényeztetheted magadat vagy szeretteidet, ha tökéletes bőrre vágysz. A díszdoboz tartalmaz egy Advanced Plus hidratálót, Line BlurFector primert a hibátlan sminkhez, végül egy Double Fix for Lips Set szérumot az ajkak öregedési jeleinek eltűntetésére. A STRIVECTIN termékekkel friss és fiatalos megjelenésre tehetsz szert. Ez a fényűző szett megküzd a ráncokkal, felkészíti a bőrt a sminkre és teltséged ad az ajkaknak. Mindhárom termék tartalmaz egy újdonságot a speciális NIA-114 molekula formájában, amely gondoskodik a bőr elegendő hidratáltságáról és ragyogó megjelenéséről. A bőröd végre természetesen rugalmas és feszesebb lesz. A STRIVECTIN kozmetikai ajándékkészlet nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas 30 éves kortól. 

A STRIVECTIN SD Advanced Plus + Line BlurFector + Double Fix for Lips Set kozmetikai szett legfontosabb jellemzői

  • STRIVECTIN SD szett 3 termékkel készült a ráncok eltávolítására és a bőr fiatalítására, nem feledkezve meg az ajkakról
  • Az ajándékcsomag Advanced Plus hidratálót, Line BlurFector primert és Double Fix for Lips Set ajakszérumot tartalmaz
  • A luxustermékek jelentősen képesek csökkenteni a ráncok megjelenését
  • A STRIVECTIN termékekkel friss és fiatalos megjelenésre tehetsz szert
  • A termékek eltűntetik a ráncokat, felkészítik a bőrt a sminkelésre, és kiemelik az ajkaidat
  • Újdonságot tartalmaznak a speciális NIA-114 molekula formájában, amely gondoskodik a bőr elegendő hidratáltságáról és ragyogó megjelenéséről
  • A termékek használatával a bőr természetesen rugalmas és feszesebb lesz
  • A STRIVECTIN kozmetikai ajándékkészlet nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas 30 éves kortól
  • A termékek lebontható műanyagokból készült ökológiai csomagolásban érkeznek

A STRIVECTIN SD Advanced Plus krém biztosítja a friss és fiatalos megjelenést

Tegyél szert friss és fiatalos megjelenésre a továbbfejlesztett STRIVECTIN hidratáló krémmel. Ez a luxuskrém képes jelentősen csökkenteni a ráncok és a striák megjelenését. Az innovatív Collagex-CE komplexet tartalmazó egyedi formulájának köszönhetően a benne lévő kollagén aktiválódik, és a speciális NIA-114 molekula pedig gondoskodik a bőr elegendő hidratáltságáról és ragyogó megjelenéséről. Ettől a bőröd természetesen rugalmas és feszesebb lesz. Az SD Advanced PLUS Intesive Moisturizing Concetrate segítségével már 4 hét rendszeres alkalmazás esetén is látványosan megszabadulhatsz a striáktól. Két héten belül a  ráncok észrevehető csökkenésére számíthatsz. A STRIVECTIN krémmel egészséges megjelenésre tehetsz szert, és nagyszerűen érezheted magad, amit környezeted is azonnal észrevesz majd. A hidratáló krém 30 éves kortól alkalmas nőknek és férfiaknak. Az SD Advanced PLUS Intesive Moisturizing Concetrate krém szulfátoktól, szilikonoktól és parabénektől mentes. 

Használat: 
Masszírozz kis mennyiségű hidratáló krémet a ráncokkal vagy striákkal sújtott területekre. Kerüld a szemkörnyéket, és reggel és este egyaránt használd a STRIVECTIN SD Advanced Plus krémet tiszta bőrre.

Figyelmeztetés: 
Vigyázz a napozással. A maszk alfa-hidroxisavat (AHA) tartalmaz, amely növelheti a bőr érzékenységét a napra, és fokozhatja a bőr égésének esélyét. Használj fényvédőt, védd meg magad ruhákkal, és korlátozd a közvetlen napfényben való tartózkodásodat, amikor ezt a maszkot alkalmazod.

Összetétel:
Collagex-CE Complex with Copper Tripeptide and Marine Ferments,  Hyaluronic Acid, White Water Lily Extract, Green Bean Seed Extract, Tucuma, Cupuacu and Murumuru Buttrs, Aqua, Glycrin, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Trimethyllolpropane Tricaorylate/Tricaprate, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Propanediol, Myristyl Nicotiante, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Bis-Stearyl Dimethicone, Glyceryl Stearate, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Dimethicone, Sorbitan Stearate, Stearoxymethicone/Dimethicone Copolymer, 1,2-Hexanediol, Palmitoyl Tripeptide-38, Oryza Tripeptide-1, Copper Tripeptide-1, Saccharide Isomerate, Panthenol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, PEG-40 Stearatem Astrocaryum Vulgare Kerne Oil, Polysilicone-11, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ceteareth-20, Bisabolol, Caprylhydroxamic Acid, Nicotiana Benthamiana Hexapeptide-40 sh-Oligopeptide-1, Phaseolus Lunatus (Green Bean) Seed Extract, Aloe Barbadensiis Leaf Juice, Bacillus/Sea Salt Ferment Filtrate, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Polyglyceryl-4 Diisostearate(Polyhydroxysteartate/Sebacate, Pentaclethra Macroloba Seed Oil/Behenic Acid(Aminopropanediol Amides/Esters, Helianthus Annuus (Sunflower) Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Avodia Rutaecarpa Fruit Extract, Sodium


STRIVECTIN SD Line BlurFector primer a ránctalan sminkhez

Biztosítsd a tökéletes megjelenést ráncok nélkül a sminkelés során a STRIVECTIN primer segítségével. Ez a primer azonnal kitölti és elhomályosítja a mély ráncok megjelenését, friss, energiával teli megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Ezenkívül megakadályozza, hogy sminked beüljön a ráncokba vagy mély vonalakba, és biztosítja, hogy az arcfesték ellenálljon az egész napos nyüzsgésének. A Line BlurFector azonnali ránctalanító primer kellemesen puhítja bőrödet és kisimítja annak szerkezetét. Az egyedülálló krémkészlet a szabadalmaztatott NIA-114 technológiát és speciális mikrogömböket tartalmaz. A primernek hála megjelenésed fiatalos lesz, és nagyszerűen fogod érezni magad, amelyet a környezeted is azonnal észrevesz. A ráncok és vonalak kisimításával biztosíthatod, hogy a smink ne üljön be a bőr redőibe, ezáltal megkímálheted magad a csúf vonalaktól. 

Használat: 
A hidratáló krém felvitele után egyenletesen oszlass el kis mennyiségű, gyöngy nagyságú primert az arcon. Fordíts nagyobb figyelmet a ráncokra és a finom vonalakra. Használd a primert utolsó lépésként, mielőtt magát a sminket vagy az alapozót felhelyeznéd. Kerüld a szem környékét. A nedves sminkkendők vagy vatták segítenek a legjobban az erős smink eltávolítása során.

Figyelmeztetés: 
Vigyázz a napozással. A maszk alfa-hidroxisavat (AHA) tartalmaz, amely növelheti a bőr érzékenységét a napra, és fokozhatja a bőr égésének esélyét. Használj fényvédőt, védd meg magad ruhákkal, és korlátozd a közvetlen napfényben való tartózkodásodat, amikor ezt a maszkot alkalmazod.

Összetétel: 
Cyclopentasiloxane, Polymethyl Methacrylate, Isododecane, Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Mica, Dimethicone/Vinyl DImethicone Crosspolymer, C12-15 Alkyl Benzoate, Myristyl Nicotinate, Evodia Rutaecarpa Fruit Extract, Hydrolyzed Verbascum Thapsus Flower, Dimethiconol, Propanediol, Tocopherol, Glycerin, Frangrance, BHT, Citrid Acid, Potassium Sorbate, Sodium Bezoate, Phenoxyethanol, CI 77491 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides).


Kényeztesd magad a tökéletes ajkakkal a STRIVECTIN Double Fix for Lips Set segítségével

Az évek múlásával az ajkak elveszítik teltségüket, vékonyodnak és színük is halványul. Fokozatosan függőleges mimikai ráncok képződnek, amelyek miatt a rúzs és a kontúrceruza egyre jobban megolvad. Használd az egyedülálló, innovatív STRIVECTIN Double Fix For Lips szérumot az ajkak állapotának jelentős javításához, a termék erősíti és növeli az ajkakat, valamint kisimítja a száj körüli ráncokat. A szérum nem tapad és finom, fényes filmréteget hagy az ajkakon. Az egyik termék az ajkak látható kisimítására szolgáló szérum, a másik a száj körüli ráncok kisimítására alkalmas. 2 hét használat után a STRIVECTIN Double Fix For Lips Plumping & A Vertical Line kezelés teltebbé, fiatalabbá, tökéletesen hidratáltabbá és kifejezettebbé, természetes színűvé teszi ajkaid. A száj körüli ráncok is láthatóan csökkennek. 

Használat: 
1. A szérumot annyiszor használhatod, ahányszor csak szeretnéd. Az ideális eredmények elérése érdekében naponta legalább kétszer ajánlott az alkalmazás.
2. A szérum alkalmazható önmagában vagy más ajaktermékekkel kombinálva (például ajakrúzs mellé).
3. Vidd fel reggel és este az ajkak teljes felületét, beleértve a körvonalakat is.

Összetétel:
Key Ingredients: Hyaluronic Filling Spheres, Peptides, and Chinese Sacred Lily Extract. Aqua (Water, Eau), Glycerin, Myristyl Nicotinate, Undecane, Caprylic/Capric Triglyceride, Oleth-10, Tridecane, Polyglyceryl-10 Dioleate, Palmitoyl Tetrapeptide-50, Heptapeptide-15 Palmitate, Bacillus/Sea Salt Ferment Filtrate, Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer, Polyvinyl Alcohol, Dimethyl Isosorbide, Polyglyceryl-10 Dipalmitate, Cucumis Sativus (Cucumber) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Linoleic Acid, Oleic Acid, Glycyrrhetinic Acid, Thioctic Acid, Ceramide AP, Palmitic Acid, Ceramide EOP, Linolenic Acid, Ceramide NP, Pueraria Lobata Root Extract, Chlorogenic Acids, Narcissus Tazetta Bulb Extract, Polysorbate 20, Polyacrylamide, Polyglycerin-3, Butylene Glycol, Sclerocarya Birrea Seed Oil, C13-14 Isoparaffin, Madecassoside, Ethylhexylglycerin, Fragrance (Parfum), Methylpropanediol, Pentylene Glycol, Sodium Lauroyl Lactylate, Laureth-7, Ubiquinone, Disodium EDTA, Tocopherol, Genistein, Citric Acid, Benzylsulfonyl D-Seryl Homophenylalanine Amidinobenzamide Acetate, Ascorbyl Palmitate, Sodium Phytate, Phytosphingosine, Cholesterol, Carbomer, Stearic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, BHT, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Benzyl Benzoate, Limonene; Plumping Treatment: Polyisobutene, Ethylhexyl Palmitate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, VP/Hexadecene Copolymer, Silica, PPG-51/SMDI Copolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Microcrystalline Wax, Passiflora Edulis Seed Oil, Tribehenin, Myristyl Nicotinate, Palmitoyl Hexapeptide-12, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Palmitoyl Tripeptide-1, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Ceramide NG, Platonia Insignis Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Unsaponifiables, Brassica Alba Sprout Extract, Sodium Hyaluronate, Sorbitan Isostearate, Ethylhexylglycerin, PEG-10 Phytosterol, Trihydroxystearin, Amorphophallus Konjac Root Powder, Aqua (Water, Eau), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower, Palmitic Acid, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Lactic Acid, Tocopherol, Phenoxyethanol, Linalool, Benzaldehyde, CI 16035 (Red 40).


Paraméterek

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STRIVECTIN SD Advanced Plus + Line BlurFector + Double Fix for Lips Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STRIVECTIN SD Advanced Plus + Line BlurFector + Double Fix for Lips Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STRIVECTIN SD Advanced Plus + Line BlurFector + Double Fix for Lips Súprava.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ