Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Shop roku

Strivectin Skin Transforming Collection Kit

Termékkatalógus
Strivectin Skin Transforming Collection Kit
Kozmetikai ajándékcsomag - a szem környékén található ráncok ellen - 10 897,50 Ft/db
Kód:  KSPL2661 Termékszám:  810014321004

Strivectin Skin Transforming Collection Kit

A StriVectin Skin Transforming Collection ajándékkészletben rendkívül hatékony ránctalanító kozmetikumokat találjsz a  szem környéki bőr ápolására. A három termék tökéletes kombinációt nyújt, amellyel három lépésben megnyugtatod és megtisztíthatod a szem környéki bőr, ezáltal a bőr látható javulását és fiatalosabb megjelenését biztosíthatod. A StriVectin Comforting Cream Cleanser nyugtatja, tisztítja és hidratálja a bőrt. A StriVectin Intensive Eye Concetrate For Wrinkles szemkrém alkalmazásával intenzíven harcolhatsz a ráncok, a szem alatti sötét karikák vagy a szem duzzanata ellen. Az utolsó lépés a Strivectin BlurFector for Eyes sminkalap használata, amely világosabbá teszi a szem környékét, megkönnyíti a smink felvitelét és biztosítja, hogy csodálatos megjelenésed hosszabb ideig tartós legyen. A StriVectin bőrápolási termékek sikerének titka a szabadalmaztatott NIA-114 niacinmolekulaban (B3-vitamin) rejlik, amely megerősíti és megújítja a bőr védőgátját, és biztosítja az összes alkotóelem maximális hatékonyságát.

A StriVectin Skin Transforming Collection kozmetikum csomag főbb jellemzői

  • Ránctalanító kozmetikumok ajándékcsomagban a szem környéki bőr ápolására
  • A csomag háromféle terméket tartalmaz a szem környékének kezelésére
  • StriVectin Comforting Cream Cleanser a bőr nyugtatására és tisztítására
  • StriVectin Intensive Eye Concetrate For Wrinkles szemkoncentrátum a ráncok, puffadás, és szem alatti karikák ellen
  • A StriVectin Intensive Eye Concetrate For Wrinkles nagy és utazós kiszerelésben is megtalálható
  • StriVectin intenzív szemkoncert ráncokhoz egy nagy és utazási csomagban
  • A Strivectin BlurFector az Eyes a szemkörnyéki sminkalapot biztosítja
  • Az összes termék a szabadalmaztatott NIA-114 niacint (B3-vitamint) tartalmaz
  • 40 éves kutatás eredménye klinikailag bizonyított hatékonysággal
  • A StriVectin termékek egyikét sem vizsgálták állatokon

StriVectin Comforting Cream Cleanser - krém a bőr megnyugtatására és tisztítására

A tökéletesen megtisztított bőr a rendszeres ápolás sikerének alapja. A StriVectin Comforting Cream Cleanser megtisztíthatod a bőrt minden szennyeződéstől és sminkmaradványtól, az eredmény kellemesen puha, sima és hidratált bőr. A ligetszépe, jojoba és olívaolaj kivonata minderről a  szabadalmaztatott NIA-114 niacinmolekula magabiztos támogatásával végzik el. Megfelelő hidratációt biztosít, így elfelejtheted a feszülő bőr érzését.

Hatóanyagok:
NIA-114 (Niacin - B3-vitamin) - tápanyagokat szolgáltat a bőrnek és növeli más összetevők hatékonyságát
Ligetszépe kivonat - linolsav- és makróolaj forrás, amely megnyugtatja és hidratálja a bőrt
Jojobaolaj kivonata - hatékonyan hidratálja és puhítja a bőrt
Olívaolaj kivonata - tisztítja a bőrt, nem tömíti el a pórusokat és hidratál

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas, ideális a száraz és érzékeny bőrre egyaránt

A felhasználás módja:
Körkörös mozdulatokkal óvatosan masszírozd be a nedves arcbőrbe Ezután öblítsd le és szárítsd meg a bőrt. Használd reggel és este.

Összetétel:

Water/Aqua/Eau, Octyldodecanol, Propylene Glycol Dipelargonate, Butylene Glycol, Polybutene, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Polysorbate 40, Potassium Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate, Diisostearyl Malate, Glycerin, Dimethicone, Myristyl Nicotinate, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Sodium PCA, Sodium Hyaluronate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Trehalose, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Jojoba Esters, Hydrogenated Vegetable Oil, Sorbitan Sesquioleate, Isostearyl Alcohol, Polyquaternium-51, Urea, Triacetin, Caprylyl Glycol, Pelargonic Acid, Tocopherol, Potassium Stearate, Hexylene Glycol, Disodium EDTA, Malic Acid, Fragrance/Parfum, Triethanolamine, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, CI 77891 (Titanium Dioxide)


StriVectin Intensive Eye Concetrate For Wrinkles - intenzív szemránckrém

A saját szemeddel fogod látni, milyen hatékonyan, könnyen és gyorsan lehet megszabadulni a szem alatti karikáktól, puffadtságtól vagy a szem fáradtságától, amit a képernyők okoznak. A koffeintartalomnak köszönhetően a StriVectin Intensive Eye Concetrate For Wrinkles - amely a ráncok ellen is küzd - segít ezekben a kellemetlenségekben. Ezt a gyengéd koncentrátumot a szem körüli érzékeny bőr ápolásra számára fejlesztették ki, amely a kisebb mennyiségű zsírszövet miatt különös gondoskodást igényel. A StriVectin Intensive Eye Concetrate For Wrinkles tengeri mikroorganizmus kivonat és resveratrol tartalmát a NIA-114 szabadalmaztatott niacin molekula erős támogatása egészíti ki. Biztosítsd az érzékeny szem körüli bőr számára a szükséged hidratációt, és tegyél szert fiatalosabb megjelenéstre.

Hatóanyagok:
NIA-114 (Niacin - B3-vitamin) - tápanyagokat szolgáltat a bőrnek és növeli más összetevők hatékonyságát
Kivonat tengeri mikroorganizmusokból - a természetes kollagéntermelés aktiválásához
Koffein - enyhíti a szem alatti duzzanatokat és energiát ad a bőrnek
Resveratrol - antioxidánsok elleni védelem

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra megfelelő

Használat:
A szemkörnyék megtisztított bőrére - a szemhéj fölé, a szem külső oldalára és a szem alá - kenj megfelelő mennyiségű krémet kis pontokban eloszlatva. Finoman masszírozd be és ütögesd be ujjbegyeiddel, hogy segítsd a krém beszívódását. Használd reggel és este.

Összetétel:

Aqua (Water, Eau), Butylene Glycol, Myristyl Nicotinate, Cyclopentasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Isocetyl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Bisabolol, Myristyl Myristate, Pentylene Glycol, Dimethicone, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Squalane, Caffeine, Arachidyl Alcohol, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Plankton Extract, Nannochloropsis Oculata Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Lepidium Sativum Sprout Extract, Caprylyl Glycol, Isohexadecane, Panthenol, Lecithin, Ceramide NG, Urea, Trehalose, Dipeptide-2, Sodium Hyaluronate, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Tetrapeptide-21, N-Hydroxysuccinimide, Chrysin, Palmitoyl Tripeptide-1, Parfum (Fragrance), Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Dicetyl Phosphate, Ceteth-10 Phosphate, Polymethyl Methacrylate, Arachidyl Glucoside, Polysorbate 80, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Benzoic Acid, BHT, Hesperidin Methyl Chalcone, Steareth-20, Sodium PCA, Pullulan, Silica, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Resveratrol, Polyquaternium-51, Triacetin, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Tin Oxide (CI 77861), Iron Oxide (CI 77491), Aminomethyl Propanol, Sodium Salicylate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sorbic Acid

Strivectin BlurFector for Eyes - primer a szem környékének világosításához

Annak érdekében, hogy sminked és tökéletes megjelenésed a lehető leghosszabb ideig tartós maradjon, fontos a bőr megfelelő előkészítése. A Strivectin BlurFector for Eyes szemsmink alapja számára ez gyerekjáték. Ez a primer tökéletesen egységesíti és simítja a bőrt, nagyban megkönnyíti a smink felvitelét. Ezenkívül minimalizálhatja a szem alatti karikákat és a finom vonalakat. Ez megakadályozza, hogy a szemhéjfesték a bőr redőiben lerakódjon és láthatóvá tegye a ráncokat. Biztosíts hibátlan megjelenést bőrödnek és tartós, tökéletes sminkhatást.

Hatóanyagok:
NIA-114 (Niacin - B3-vitamin) - tápanyagokat szolgáltat a bőrnek és növeli más összetevők hatékonyságát

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas

Használat:
A legjobb eredmény elérése érdekében tanácsos először a szemkrémet használni. Ezután vigyél fel kis mennyiségű primert a bőrre a szem és a szemhéj területén, engedd felszívódni, ujjaival óvatosan beütögetve. Várj legalább 30 másodpercet a smink felhordása előtt. A primert önmagában is alkalmazhatod, hogy tiszta és természetes megjelenést kapj.

Összetétel:

Dimethicone, Isododecane, Polymethyl Methacrylate, CI 77891 (Titanium Dioxide), Silica, VP/Hexadecene Copolymer, Stearyl Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Mica, C12-15 Alkyl Benzoate, Octyldodecanol, Ethylhexyl Palmitate, Myristyl Nicotinate, Synthetic Fluorphlogopite, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Ceramide NP, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Butter, Bisabolol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Oleic Acid, Terminalia Arjuna Extract, Phytosterols, Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Dimethiconol, Astragalus Membranaceus Root Extract, Lecithin, Zingiber Zerumbet Extract, Stearic Acid, Isoceteth-10, Ubiquinone, Triethoxycaprylylsilane, Cetearyl Alcohol, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Tin Oxide, Phenoxyethanol, Aluminum Hydroxide, CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides)


A készletben található:
1 × StriVectin Comforting Cream Cleanser - Nyugtató tisztító krém a ráncok ellen
2 × StriVectin Intensive Eye Concetrate For Wrinkles - Intenzív szemkrém a ráncok, puffadás, szem alatti karikák és a képernyő okozta fáradtság ellen (nagy és utazós kiszerelés)
1 × Strivectin BlurFector for Eyes - Sminkalap a szem terület azonnali ragyogóvá varázsolásához


Paraméterek

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Strivectin Skin Transforming Collection Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STRIVECTIN Skin Transforming Collection Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Strivectin Skin Transforming Collection Kit.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ