A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

UNICSKIN UnicMagic Shot Flash Beauty Vials 10 × 2 ml

Termékkatalógus
UNICSKIN UnicMagic Shot Flash Beauty Vials 10 × 2 ml
Ampulla - szépítő, regeneráló, kiegyenlítő hatású, fáradt bőrre - 1 979 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 989 500 Ft/1 l
Kód:  KSPL2272 Termékszám:  606110921497
UNICSKIN UnicMagic Shot Flash Beauty Vials 10 × 2 ml Megszűnt

UNICSKIN UnicMagic Shot Flash Beauty Vials 10 × 2 ml

Nagyszerű és nyugodt megjelenésre vágysz még akkor is, ha fáradt és álmos vagy és állandó stressz gyötör? Szerezd be a Unicskin UnicMagic Shot Flash ampullákat. A tiszta, természetes és rendkívül aktív öregedésgátló anyagok egyedülálló összetételének köszönhetően arcod azonnal megkap mindent, amire szüksége van. Gyorsan megbirkózik a stressz, az alváshiány vagy a gyors éghajlati változások kellemetlen hatásaival szemben. Azonnal ragyogó, nyugodt és megújult bőrt eredményez. Az Unicskin UnicMagic Shot Flash szépségápoló ampullák növelik a bőr erejét és rugalmasságát, egyesítik a bőr tónusát és fokozzák természetes fényét. Végül, de nem utolsósorban, nagyszerű segítség a ráncok illetve pigmentfoltok elleni küzdelemben.

A Unicskin UnicMagic Shot Flash Beauty Vials 10 × 2 ml ampullák legfőbb jellemzői

  • Csodálatos koktél tiszta természetes alapanyagokból a fáradt bőr gyors helyreállításához
  • A szérum használata után a bőr azonnal ragyogóbb lesz, megnyugszik és tökéletesen táplált lesz
  • Az anti-aging összetevők nagy arányban tartalmaznak: hialuronsavat, DMAE-t, matricint, és organikus szilíciumot
  • Szintetikus színezékek, parabének és paraffinok nélkül
  • Könnyű kompozíció, amely nem tömíti el a bőrt és nem zsírosítja
  • A Unicskin UnicMagic Shot Flash Beauty Vials szépségápoló ampullák minden bőrtípusra alkalmasak 
  • Dermatológiailag tesztelt
  • Nem tesztelték állatokon

Exkluzív természetes formula a bőr számára

Hialuronsav:
Nagyon népszerű szer, amely a legmélyebb bőrréteget is hidratálja. Bezárja a nedvességet a bőrbe, és stabilizálhatja annak természetes víz tartalékát. Ez hatékonyan tölti ki a ráncokat, és fiatalos megjelenést kölcsönöz.

DMAE:
Egy tisztán természetes anyag azonnali öregedésgátló hatással. A DMAE nagyon hatékonyan növeli a bőr rugalmasságát és feszességét. Ráadásul a bőr tónusát és fényét is visszaadja. Az eredmény lényegesen kevesebb ránc és finom vonalak,miközben a bőr hiányosságait is helyreállítja.

Matrikin:
Fehérjék, amelyek képesek a fontos anyagok stimulálására a bőr sejtközi területein. Ezért a matrikin kulcsszerepet játszik a bőrszövetek védelmében és regenerációjában. Megerősíti az arc kontúrjait és tónust ad a bőrnek. Elősegíti továbbá a kollagén szintézisét, valamint a fibroblasztok sejtszaporodását, amely a bőr teltségéhez és javulásához vezet.

Organikus szilícium:
Egy elképesztő tulajdonságokkal rendelkező anyag, amely minden élő szervezetben előfordul, főként a növényekben. A legmagasabb koncentrációkat zöld leveles zöldségekben, például a salátában, szójababban, céklában, spenótban, avokádóban illetve zabban találjuk meg. Különleges előnyei közé tartozik ránctalanító és hidratáló tulajdonságai, a kollagén termelés stimulálása és az antitestek szerkezetének helyreállítása.

Használata
Alkalmazd reggel vagy egy fontos esemény előtt. Az ampulla teljes tartalmát felviheted az arc, a nyak és a dekoltázs tiszta bőrére.


Paraméterek

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!
Űrtartalom
20 ml Kész!
Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
20 ml Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Tápláló, Világosító, Regeneráló Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: UNICSKIN UnicMagic Shot Flash Beauty Vials 10 × 2 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UNICSKIN UnicMagic Shot Flash Beauty Vials 10× 2 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UNICSKIN UnicMagic Shot Flash Beauty Vials 10× 2 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ