AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

VICHY Minéral 89 Set 2021

Termékkatalógus
VICHY Minéral 89 Set 2021
Kozmetikai ajándékcsomag - tonizál és hidratál, minden bőrtípusra, tartalmaz egy 50 ml-es arcápolót, egy 15 ml-es szemápolót és egy ajándéktasakot
Kód:  DERM0016 Termékszám:  8592807433782 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

VICHY Minéral 89 Set 2021

A VICHY Minéral 89 Set 2021 kozmetikai ajándékcsomag segít, hogy minden nap erősíthesd és hidratálhasd bőrödet. A készlet tartalmazza a Minéral 89 Hyaluron-Booster és a Hyaluron-Booster Eye Cream krémeket. Az arcápolók 89%-ban vulkanikus eredetű termálvizet tartalmaznak a Vichy-forrásokból. A bennük lévő hialuronsav mélyen hidratálja és tonizálja a bőrt. A kozmetikai készletet egy cipzáras kozmetikai ajándéktáskába csomagoljuk, amelyet a kozmetikai termékek tárolására használhatsz. Add meg bőrödnek a gondoskodást, amelyet megérdemel. A VICHY Minéral 89 Set ideális ajándékötlet.

A VICHY Minéral 89 Set 2021 kozmetikai ajándékcsomag főbb jellemzői

  • A VICHY Minéral 89 Set 2021 feszesíti és erősíti a bőrt
  • A készlet Minéral 89 Hyaluron-Booster krémet és Hyaluron-Booster szemkrémet tartalmaz
  • A bőrápoló 89% vulkanikus eredetű termálvizet tartalmaz
  • A hialuronsav mélyen hidratálja és tonizálja a bőrt
  • A VICHY bőrápolók gondoskodnak a bőr és a szemkörnyék ápolásáról
  • A VICHY Minéral 89 Set 2021 minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny, száraz és érett bőrt is
  • A kozmetikai készletet piperetáskával együtt érkezik
  • A VICHY Minéral 89 készlet a tökéletes ajándékötlet

Az egyedülálló VICHY Minéral 89 Hyaluron-Booster vulkanikus vízzel

A Vichy termálvíz tonizálja a bőrt és helyreállítja a feszességét. Tökéletesen sima, ránctalan bőrre vágysz, de nem tudod, milyen terméket használj a ráncok csökkentésére? Akkor próbáld ki a VICHY Minéral 89 Hyaluron Booster szérumot, amely nemcsak erősíti a törékeny bőrgátat, hanem a felvitel után megvédi a bőrt a külső agresszoroktól. A VICHY Minéral 89 Hyaluron Booster szérum előnye, hogy könnyen alkalmazható, nem zsírosít és nem szárít. Egy jó adag hialuronsav új lendületet ad a fáradt és korosodó bőrnek. A termék nem tartalmaz parfümöket és szilikonokat

Aktív összetevők: 
89% ásványi anyagokat tartalmazó Vichy termálvíz, amely hidratál és puhít. 
Hialuronsav, amely regenerálja és feszesíti a ráncokat. 

Alkalmazás:
Vigyél fel 1-2 adagot a termékből tiszta bőrre reggel és/vagy este, ideális esetben a bőrápolási rutin első lépéseként. Önmagában is használható. 

A VICHY Hyaluron-Booster szemránckrém kisimítja a szem körüli ráncokat

A VICHY Minéral 89 Hyaluron Booster szemránckrém kiemelkedik egyedülálló formulájával, amely 89%-os Vichy termálvíz-tartalmára építi erejét. A francia márka termékeinek stabil összetevője, köszönhetően az értékes ásványi anyagokban gazdag formulának és a külső hatásoktól való védelemnek, amelyet a bőrnek nyújt. Hatását tovább fokozza az extra hidratáló tulajdonságokkal rendelkező hialuronsav és a tiszta koffein, amely energiával tölti fel a bőrt. Az egyedülálló szemszérum kisimítja a szemkörnyék finom vonalait és ráncait, amelyeket a kiszáradt bőr okoz. Csökkenti a szem alatti sötét karikákat, ragyogóvá teszi a bőrt és erősíti a szem körüli érzékeny területet. A krém érzékeny bőrre is alkalmas

Aktív összetevők:
Mineralizáló Vichy termálvíz (89%) - helyreállítja az emberi bőr természetes védekezőképességét, sok értékes ásványi anyagot tartalmaz
Természetes eredetű hialuronsav - páratlan hidratálás és bőrfeltöltés
Koffein - ellensúlyozza a fáradtság jeleit a bőrön

A használat módja:
Reggel és este vidd fel a terméket a szemkörnyékre, és gyengéden masszírozd a bőrbe, amíg a krém teljesen fel nem szívódik. 

Javasolt rutin:
1) Vigyél fel egy csepp szemszérumot az ujjbegyekre, majd oszlasd el a szemkörnyék körül - 3 koppintás mindkét szem felett és alatt.
2) Óvatosan keverd el az egyes cseppeket a szem körvonalai körül felváltva, két ujjal nyomást gyakorolva a táskák eltávolítása érdekében.
3) Az ujjaddal simítsd végig a bőrt a szem körül, belülről kifelé, a szem alatt és a szemhéjakon. Ezzel csökkentheted a finom vonalakat.

Összetétel

Minéral 89 Hyaluron-Booster:
Aqua / Water, PEG/PPG/Polibutilén-glikol-8/5/3 glicerin, Glicerin, Butylene Glycol, Metil-glüceth-20, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Citromsav, Bioszacharid gumi-1.

Hyaluron-Booster szemránckrém:
Aqua / Water, Propanediol, Butyrospermum Parkii vaj / Shea vaj, Glicerin, Carbomer, Koffein, Sodium Hyaluronate, Adenozin, Phenoxyethanol, Chlorella Vulgaris kivonat, Citromsav, Caprylyl Glycol, Bioszacharid Gum-1
.

Paraméterek

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!
Hatás
Hidratáló Kész!
Használat szerint
Nappalra és éjszakára Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappalra és éjszakára Kész!

Típus

Termék típus
Krém Kész!

Csomagolás

Darabok száma a csomagban
2 db Kész!
Űrtartalom
65 ml Kész!

Fajta

Kozmetikum típusa
Bőr- Kész!

Alkalmazási terület

Használat
Arc Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VICHY Minéral 89 Set 2021. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VICHY Minéral 89 Sada 2021.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ