Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Beautyrelax Brightlips

Termékkatalógus
Beautyrelax Brightlips
Masszírozó gép - arc kezelésére, masszázspisztoly, felhasználási terület bőrfiatalítás, bőrtisztítás, elektrostimulációval és vibrációs masszázs, 1 program, infravörös fény, mosható felület, 1 kiegészítő, 2 AG13 elem, fehér kivitel, tömege 64 g, mérete 10 × 3 cm (Ma×Sz)
9 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SANNM224 Termékszám:  BR-1260
Beautyrelax Brightlips 9 790 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Beautyrelax Brightlips

A BeautyRelax Brightlips kozmetikai készülék a modern technológiának köszönhetően olyan professzionális ápolást biztosít ajkaidnak, mintha egy szépségstúdióban lennél. Otthon, kényelmesen élvezheted a galvánáram-kezelés és a gyengéd vibrációs masszázs hatását. Ennek az egyedülálló kozmetikai eszköznek köszönhetően lehetőséget kapsz arra, hogy a legtöbbet hozd ki az ajkak ápolására használt kozmetikai termékek tápanyagaiból és hatóanyagaiból. A Brightlips gondoskodik arról, hogy a hatóanyagok a lehető legmélyebbre jussanak a bőrbe, és így teljes mértékben kihasználhasd a bennük rejlő lehetőségeket. A vibrációs masszázs pedig biztosítja a nyirokrendszer megfelelő működését, és ezáltal a bőr rétegeiben serkenti a vérkeringést, valamint a salakanyagok és káros anyagok megfelelő eltávolítását a vérből. Nélkülözhetetlen a szép és egészséges bőr számára.

A BeautyRelax Brightlips legfontosabb jellemzői

  • Kompakt, kicsi és könnyű ionizáló készülék az ajkak kezeléséhez
  • Biztosítja a bőrrétegek intenzív vérkeringését
  • Optimális utat teremt a tápanyagok számára, hogy bejussanak a bőr alsóbb rétegeibe is
  • Három technológia ötvözése a simább, egészségesebb és fiatalosabb ajkakért
  • Galvánáram, vibrációs masszázs és UV-fény a készülék fertőtlenítéséhez
  • Biztonságosan használható, hosszú élettartam, vezeték nélküli használat. 
  • Gyengéd és fájdalommentes bőrkezelés, minden bőrtípusra alkalmas
  • Kicsi, modern segítség a tökéletes ajkakért

A BeautyRelax Brightlips masszírozó gép a legjobb technológiát kínálja az ajkak ápolására

A BeautyRelax Brightlips masszírozó speciális feje negatív töltésű ionokat generál, amelyek az ajkak bőrsejtjeiben lévő pozitív ionokhoz kötődnek. A pozitív ionizálás biztosítja a bőr alapos tisztítását, míg a negatív ionizálás a bőr mély táplálását és a szükséges anyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. Normál alkalmazás esetén a bőr felső rétege (az epidermisz) szívja fel a krém nagy részét.

Fényűzően dús ajkak, mint a magazinokban!


Tökéletes bőr a galvánáram-kezelésnek köszönhetően

A BeautyRelax Brightlips kozmetikai készülék lehetővé teszi a bőr galvánárammal történő kezelését, amelyet az egyik alapvető kozmetikai módszerként tartanak számon. A galvánáram hatása ellazítja a bőr pórusait, növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti az arc ráncait. Ugyanakkor a bőr képes lesz jobban, hatékonyabban felszívni a kozmetikai termékek hatóanyagait. A kozmetikai készülék vezérlőegységének köszönhetően a pozitív és negatív ionizálás hatásait is kihasználhatod.


UV-fény a tökéletesen tiszta bőrkezelés érdekében

Miután a BeautyRelax Brightlips a bőrápolási rutin rendszeres részévé válik, gondoskodnod kell a készülék megfelelő karbantartásáról. A gép UV-fényének köszönhetően azonban ez gyerekjáték lesz. A készülék kupakja beépített UV-fénnyel rendelkezik, amely biztosítja a tökéletes, egyszerű és gyors fertőtlenítést minden használat után. A fertőtlenítés hatékonysága eléri a 99,9%-ot. Az UV-lámpa hatékonyan képes lebontani a vírusok és baktériumok DNS-ét és RNS-ét, így nem kell aggódnod a készülék tisztasága és biztonságos alkalmazása miatt. Minden használat után egyszerűen töröld át a Brightlips kezelőfejet egy puha ruhával, és néhány másodpercig világítsd meg au UV-fénnyel. Ezáltal a készülék tökéletesen készen áll a következő ajakkezelésre.

Hogyan kell a BeautyRelax Brightlips masszírozó gépet használni?

  1. Öblítsd le az ajkakat tiszta, meleg vízzel. Alaposan szárítsd meg őket, és vidd fel a szokásos hidratáló vagy tápláló krémet. 
  2. A gombbal kapcsold be az UV-fényt, amely tökéletesen sterilizálja a készülék kezelőfejét. 
  3. A kezelőfejet tedd az ajkakra, és gyengéd körkörös mozdulatokkal masszírozd át az ajkaidat. Fokozatosan kezeld az ajkak teljes felületét. 
  4. Az alkalmazás befejeztével töröld le a kezelőfejet egy puha ruhával, és az UV-fényt ismét használd az eszközfej sterilizálására.

A BeautyRelax Brightlips az egészséges és szép bőr érdekében felpörgeti a nyirokrendszert 

A BeautyRelax Brightlips ajakkezelést kínál a gyengéd, vibráló masszázs segítségével. Ez a technika rendkívül egyszerű, ugyanakkor kimondottan hatékony. A kozmetikai eszköz felhordófeje magas frekvencián rezeg, amelyet úgy terveztek, hogy a rezgés a bőr alsóbb rétegeibe, az erekhez és a vénákhoz is eljusson. A kíméletes stimulációnak köszönhetően javul a vérkeringés és felgyorsul az anyagcsere, így a salakanyagok és a káros lerakódások könnyebben eltávolíthatók az arc területéről. Az alkalmazás során a bőr pórusai megnyílnak, a bőr természetes módon szabadul meg a méreganyagoktól, és a gyengéd, mechanikus masszírozás során jobban be tudnak épülni a bőrápoló krémek hatóanyagai. Ha egészséges és szép bőrt szeretnél, nem nélkülözheted a megfelelően működő nyirokrendszert.

A BeautyRelax Brightlips a 21. század bőrápoló eszköze!


BeautyRelax Brightlips masszírozó gép intelligens, automatikus bekapcsolás funkcióval

A BeautyRelax Brightlips masszírozó gép intelligens automatikus bekapcsolás funkciója aktiválódik, amikor az kezelőfej megérinti az ajkakat. Ha a készülék nem ér az ajkakhoz, a készülék kikapcsol. Ezzel energiát takaríthatsz meg, és az elemeket tovább tudod használni.

A Beautyrelax Brightlips masszírozó gép tulajdonságai:

  • ionizálás, vibráció, UV-fény
  • 165 impulzus másodpercenként
  • 1,5V
  • 2x AG13 elemek
  • 40mA
  • 113mW
  • 10 cm x 2cm átmérő
  • 24 g

Paraméterek

Összehasonlít

Típus

Típus
Masszázspisztoly Kész!

Használat

Használat
Arc Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fehér Kész!
Tulajdonságok
Mosható felület Kész!
Funkciók
Elektrostimulációval, Infravörös fény, Rezgés Kész!

Csomagolás

Kiegészítők száma
1 Kész!

Méret & súly

Tömeg
64 g Kész!
Magasság
10 cm Kész!
Szélesség
3 cm Kész!

Típus

Rendeltetés
Otthonra Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
Elemes Kész!

Elemek

Elemek típusa
AG13 Kész!
Elemek száma
2 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beautyrelax Brightlips Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beautyrelax Brightlips. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beautyrelax Brightlips. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beautyrelax Brightlips. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beautyrelax Brightlips.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ