AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

BeautyRelax Dermatwin

Termékkatalógus
BeautyRelax Dermatwin
Masszírozó gép - 2 eszköz egyben, tisztítja és kisimítja a bőrt
Kód:  BERPT002 Termékszám:  BR-1170

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeautyRelax Dermatwin

Kényeztesse bőrét a tökéletes ápolást nyújtó BeautyRelax Dermatwinnel! Az eszköz technológiát alkalmaz bőre kényeztetésére. Az első az ultrahangos spatula, amely a magas frekvenciájú rezgéseknek köszönhetően képes mélyen behatolni a bőr pórusaiba. A másik az EMS (elektromos izomstimuláció) technológia, amely megemeli és feszesíti az  arcbőrt, erősíti a ráncok kialakulásáért felelős kollagén szerkezetét és az elasztikus rostokat, így fokozva a bőr rugalmasságát és védve annak egészségét. Élvezze otthonában a profi bőrápolást e megfizethető árú készülék jóvoltából!

Főbb termékjellemzők

  • BeautyRelax Dermatwin 2 fiatalítja és erősíti a bőrt
  • EMS (elektromos izom stimuláció) technológia az arcbőr megemeléséért
  • Ultrahangos spatula technológia (magas frekvenciás rezgések)
  • Kellemes vibrációs masszázs
  • Javítja a krémek, szérumok és maszkok felvitelét az arcra és felszívódásukat
  • Mélyen behatolva a pórusokba, relaxálja a bőrt
  • Javítja a vérkeringést
  • Stimulálja az arc nyirokrendszerét
  • Elősegíti a nedvek felszívódását
  • Biztonságos és fájdalommentes kozmetikai eszköz
  • Egyszerű és intuitív módon, egyetlen gombbal működtethető
  • Teljesen non-invazív, a bőrhöz kíméletes kezelést biztosít
  • A rozsdamentes acélból készült, ergonómiliag formált  applikátor tökéletesen követi az arc vonalát

Mélytisztítás ultrahangos spatulával

A rozsdamentes acél applikátoron nagy teljesítményű, magas frekvencián működő rezgésgenerátor található. A rezgésszám percenként elérheti a 23000-et is. E félelmetesen nagy sebesség jóvoltából a rezgés mélyen behatol a pórusokba. Így a  BeautyRelax Dermatwin arcmasszírozó alaposan, hatékonyan, ugyanakkor gyengéden és biztonságosan is  masszírozza a bőrt. Ennek következtében javul a vérkeringés és kisimulnak a ráncok és barázdák. Bónuszként jön ehhez a frissen masszírozott bőr okozta kellemes érzés. Az ultrahangos spatula elősegíti a természetes sejtmegújulást, eltávolítja az elhalt hámsejteket, eltünteti a mitesszert, a pattanást és az aknét, revitalizálja a bőrt. A masszírozó használata után simább és fiatalosabb.

Megemeli és feszesíti az arcizmokat

Tudja, hogy 43 arc- vagy mimikai izma van? Ezek ráadásul  különböző méretűek, és más és más a funkciójuk. Változatos kombinációjukból pedig több ezer különböző arckifejezés és grimasz keletkezik. Ezeknek az izmoknak némelyikét alig-alig használjuk, de az évek folyamán ezek is elerőtlenednek, rugalmasságukat vesztik. Az izmok elöregedése pedig ráncosodással jár. Az EMS technológia (elektromos izomstimuláció) megerősítheti az arcizmokat, visszaadhatja tónusukat. Az eszköz rövid impulzusok bocsát ki, melyek a bőrbe hatolva izomösszehúzódást váltanak ki (az aktin és a miozin fehérjeszálét). A BeautyRelax 2 Dermatwin valóban teljesen biztonságosan és fájdalommentesen végzi feladatait. 

Ionizálás

Az ionizáció folyamán pozitív és negatív ionok is behatolnak a bőr rétegeibe és tágítják a bőr pórusait. Ezért a bőr egyre jobban képes magába szívni a krémekben, maszkok és szérumokban levő tápanyagokat. Az ionizációt kellemes  kellemes vibrációs masszázs követi, amely javítja a vérkeringést és stimulálja a nyirokrendszert. Az ionizációs kezelésnek köszönhetően a bőr magába szívja a természetes nedvességet. A negatív ionok újjáélesztik a petyhüdt, fáradt bőrt, csökkentik a puffadtságot, a stressz jeleit, fokozzák a tbőrt tápláló anyagok felszívásának a képességét, serkentik az izomrostokat, antimikrobás hatást váltanak ki, illetve általában frissítik a bőrt.  A pozitív ionok a bőr alapos tisztításáról és a kollagén rostok megerősítéséről és gondoskodnak. 

Rezgészszám:
23.000/perc

Teljesítmény:
2,5 W

Tápellátás:
USB-kábel

Töltési idő:
60 perc

Működési idő egy feltöltéssel:
90 perc

Méret:
18 × 4,2 × 2,7 cm

súly:
90 g

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeautyRelax Dermatwin Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax Dermatwin. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeautyRelax Dermatwin. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Dermatwin. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Dermatwin.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ