30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Belkin Sports Commuter Backpack

Termékkatalógus
Belkin Sports Commuter Backpack
Laptop hátizsák - 15,6"-es laptopokhoz, fekete
Kód:  BLKnba03 Termékszám:  F8N902btBLK

Belkin Sports Commuter Backpack

Kérjük, rendelés előtt ellenőrizd a készülék méreteit, hogy megbizonyosodhass arról, hogy az általad választott hátizsák megfelelő-e a készülékhez.!

A Belkin Sports Commuter hátizsák a legjobb útitárs, amikor a munkája miatt folyton úton kell lennie. A párnázott zsebek megvédik a laptopját vagy tabletét, miközben a kisebb dolgok tárolására szolgáló zsebek helyet biztosítanak telefonoknak, akkumulátoroknak, névjegykártyáknak, tollaknak és egyéb kiegészítőknek. A párnázott hátulsó rész és pántok tökéletes kényelmet biztosítanak a viselőjének. A táska továbbá vízálló tulajdonságokkal van felruházva, hogy tökéletes védelmet nyújtson a dolgainak, valamint a rászerelt fényvisszaverők védelmet nyújtanak, ha este kellene útra kelnie.

Főbb jellemzői a Belkin Sports Commuter Backpack Hátizsáknak

  • Garantált védelem laptophoz vagy tabletekhez
  • Állítható hevederek
  • Párnázott hátlap a kényelmes viselésért
  • A hátizsák vízállósága garantálja a védelmet
  • Fényvisszaverő szalagok a láthatóság növelése érdekében
  • Praktikus tárolóhely más elemek számára
  • Függőleges zsebek a könnyű és gyors hozzáférés érdekében
  • Rejtett és biztonságos tároló zsebek
  • 15,6"-es laptopokra tervezve

A Belkin egyedülálló

A hátizsák nyílásainak a kialakítása úgy lett kitalálva, hogy védelmet nyújtson, a tömegközlekedésen vagy egyéb helyeken, ahol nagy tömeg van. A külső zsebek könnyű hozzáférést biztosítanak, így akár menet közben is könnyedén kiveheti belőle, amiket szeretne. Végül, de nem utolsó sorban, a hátizsákon megtalálhatóak rejtett zsebek is, ahol a fontos tárgyait vagy dokumentumokat tarthat, így biztosítva, hogy nem fog semmi történni velük.

Méretek:
30×44×17 cm

Súly:
776 g

 

Paraméterek

Anyag
Nejlon Kész!
Mélység
17 cm Kész!
Szélesség
30 cm Kész!
Magasság
44 cm Kész!
Zsebek
Laptopzseb Kész!

Anyag

Anyag
Nejlon Kész!

Külső méretek

Mélység
17 cm Kész!
Szélesség
30 cm Kész!
Magasság
44 cm Kész!

Felszerelés

Zsebek
Laptopzseb Kész!

Anyag

Anyag
Nejlon Kész!

Max. méret

Laptop képátló
15,6" Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Belkin Sports Commuter Backpack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Sports Commuter Backpack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin Sports Commuter Backpack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Sports Commuter Backpack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Sports Commuter Backpack.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ