Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Belkin USB-C - USB-C zöld, 1.8m

Termékkatalógus
Belkin USB-C - USB-C zöld, 1.8m
Adatkábel - szinkronizáláshoz és töltéshez, 3A
Kód:  NX207bc0d3c Termékszám:  F2CU043bt06-GRN Gyártó honlapja:

Belkin USB-C - USB-C zöld, 1.8m

Ha eleged van abból, hogy csupa egyszínű kábellel van tele az asztalod, a MIXIT kábelt neked találták ki. Ez egyesíti a modern USB C csatlakozó kétoldalas kialakítását a nagy áramerősség-szállítási kapacitással (3A). Így nem gond a kifinomult eszközök töltése az exkluzív, több színben pompázó kábelekkel. A megfizethetőség érdekében a 480 Mb/s (60 MB/s) adatátviteli sebesség maradt, de ez a legtöbb esetben teljesen elegendő. A kábel rendelkezik USB-IF minősítéssel, így megfelel a magas szintű elektromos, mechanikai és környezeti normáknak, és tökéletes élményt biztosít használata során.


Legfontosabb jellemzői

  • Kétoldalas adat- és töltőkábel USB C csatlakozóval
  • Alkalmas elektromos eszközök töltésére és szinkronizálására
  • Magas maximális töltőáram: 3A
  • Kiváló minőségű kivitelezés a Belkintől
  • Adatátviteli sebessége 480 Mb/s (USB 2.0)
  • Thunderbolt 3 kompatibilis
le
usb c

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


USB-C: a jövő kábele

Ez a csatlakozó uralja a piacot. Túlzás nélkül elmondható ez az USB-C-ről. Rendkívül sokoldalú: elég keskeny (3mm) a legérdekesebb hi-tech berendezések számára, és integrálja az USB 2.0/3.1/3.1 és a Thunderbolt 3 formátumokat. Ez azt is jelenti, hogy hogy sötétetben is egyszerű csatlakoztatni, nem kell keresgélni, hogy melyik a dugó teteje. Bizonyos, hogy ez a port a jövő, így egyre gyakrabban fogod tudni használni.


A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Belkin USB-C - USB-C zöld, 1.8m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin USB-C 2.0 - USB-C Gen.1 zelený, 1.8m. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin USB-C 2.0 - USB-C Gen.1 zelený, 1.8m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin MIXIT USB-C/USB-C Ladekabel - Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin MIXIT USB-C/USB-C Ladekabel - Grün.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ