30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Belkin WEMO Maker

Termékkatalógus
Belkin WEMO Maker
5 2 értékelés
Router - Ellenőrzés és irányítás WEMO érzékelő és a készülék vezérlő szoftver iOS és Android rendszerek
Kód:  NX370e1a Termékszám:  F7C043vf

Belkin WEMO Maker

WEMO Maker eszközkezelő WEMO család jelenti a csatlakozó érzékelők és a későbbi irányításának telefonon és tabletta, ahol egyszerűen csak töltse le az ingyenes alkalmazást WEMO. Ezt követően megváltoztatni a szabályokat és vezérlés minden WEMO termékeket. Ideális eszköz a komplex intelligens háztartási és amatőrök, akik élvezik az elektronikus szerkentyű.

Ez lehetővé teszi, hogy engedélyezze vagy tiltsa le a készüléket, tervezi a futás, vagy csatlakoztassa az érzékelő. Tud-e a kisfeszültségű vezérlő elektronika okostelefonon vagy tabletta. WEMO Maker uralják szinte bármilyen eszközön működő DC kapcsolás (24 V / 1 A, maximum 24 W), és figyeli az 5V-érzékelő. WEMO Maker működik, mint az otthoni WiFi hálózathoz, és így lesz a szolgáltatások mindig kéznél van.

Amellett, hogy a kérelem a gyártók is használja a szolgáltatást IFTTT, amely lehetővé teszi a rendszer működését. Vele van más elemekkel, például be lehet állítani, hogy automatikusan bekapcsolja a kazánt, amikor a külső hőmérséklet alacsony, a számítógép bekapcsolása, ha valaki azt mondja, levélben vagy kapsz tweet jött, amikor a csatlakozó ki van kapcsolva. Ez megnyitja szinte korlátlan alkalmazási lehetőségeket otthonában. A jövőben ezek várhatóan még más hasznos funkciókat Belkin WEMO.

Jellemzők:

  • Bezárja majdnem minden kisfeszültségű elektronika
  • A különböző érzékelők ellenőrzése
  • Ellenőrzött okostelefon vagy tablet
  • Működik IFTTT alkalmazkodás
  • Együttműködik más termékekkel WEMO rendszer

Paraméterek

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
150 Mb/s Kész!

Használat

Használat
Elektromos hálózat, Biztonsági rendszer Kész!

A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Belkin WEMO Maker Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin WeMo Maker. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin WeMo Maker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin weMo Maker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin weMo Maker.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ