30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Bellelli MR Fox Relax B-FIX ezüst/fekete

Termékkatalógus
Bellelli MR Fox Relax B-FIX ezüst/fekete
Ülés - gyerekülés, konzolos pozícionáló 0-10 ° tartományban, állítható forgó fogantyú a hátsó részen, teherbírás: 22 kg, ülés súlya: 5,5 kg
Kód:  SPTms2334 Termékszám:  8020092009431 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bellelli MR Fox Relax B-FIX ezüst/fekete

Pattanjon biciklire gyermekével együtt! A kiváló minőségű Belleli MR Relax B-FIX üléssel tökéletes biztonságban élvezhetik együtt a kerékpározást. Az ülés kiválóan megmunkált, önmagában rögzíthető, dupla biztonsági rendszerrel rendelkezik. Az ülés alsó részén levő forgó fogantyú segítségével 0-10° tartományban dönthető, emellett a lábtartók egymástól függetlenül is állíthatók és rendelkeznek biztonsági pántokkal. A biztonságot tovább fokozza a háttámla, amelynek sisakvágása és hárompontos biztonsági öve van.

Legfontosabb jellemzők

  • Állítható biciklis ülés gyeremeknek
  • Akár 22 kg teherbírás
  • Kilenc hónapos kortól használható
  • EN14344 európai tanusítvány
  • Állítható magasságú lábtartó
  • Védelem a kerekekkel való érintkezéstől
  • Hárompontos biztonsági öv
  • A háttámlán rés a sisak számára
  • Dupla biztonsági rendszer

A legkisebbek számára is megfelelő

Ezt a típust már kilenc hónapos kortól használhatják a kicsik, ha tudnak önállóan ülni. A maximális teherbírás 22 kg, így ülése hosszú időn át használható.

Súly:
5,5 kg

Rögzítés - 28 - 45 mm méretű kerek csőre 
28 - 45 mm × 28 - 60 mm ovális csőre

 

Paraméterek

Kapacitás
22 kg Kész!

Kapacitás

Kapacitás
22 kg Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

26"-os kerékpárra, hátsó csomagtartóra felszerelhető-e? Konzol van-e hozzá, mint a képen, és benne van-e az árban? 12.090 ft! Párna tartozék, mint a képen?

Kérdések és válaszok: Bellelli MR Fox Relax B-FIX ezüst/fekete
Kiegészítők: Bellelli MR Fox Relax B-FIX ezüst/fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bellelli MR Fox Relax B-FIX zadní stříbrná/černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bellelli MR Fox Relax B-FIX Zadná strieborná / čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bellelli MR Fox Relax B-FIX zadní stříbrná/černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bellelli MR Fox Relax B-FIX zadní stříbrná/černý.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ