BeoPlay A2 Active Charcoal Sand

Termékkatalógus
BeoPlay A2 Active Charcoal Sand
Bluetooth hangszóró - 2x 30W, 55Hz - 20kHz frekvencia, Bluetooth, MP3 lejátszó és mobilkészülék bemenet, por- és vízálló, töltés USB-n keresztül, Li-Ion, méretek: 4.4x14.2x25.6cm, tömeg: 1.1kg
Kód:  BEO001e3 Termékszám:  1643781
BeoPlay A2 Active Charcoal Sand Megszűnt

BeoPlay A2 Active Charcoal Sand

A BeoPlay A2 Active Charcoal Sand egy kifinomult, hordozható Bluetooth hangszóró, 360 ° -os True Sound hangrendszerrel. Az igazán könnyű, lapos készülékház alumíniumból készült. Tetején erős bőrpánt található, mely segítségével egyszerűen bárhová  magunkkal vihetjük vagy felakaszthatjuk. A készülék beépített Li-Ion akkumulátora akár 24 óráig is kitart, a töltés mindössze 2 óra 45 percet vesz igénybe. Ezenkívül az Active modell por- és vízállóságának köszönhetően egy valódi strapabíró hangszóró.

A BeoPlay A2 Active Charcoal Sand hangszóró legfontosabb jellemzői

  • Első osztályú hordozható hangszóró
  • Minőségi kivitel - alumínium készülékház
  • Két 30W-os digitális erősítő
  •  Bluetooth 4.0 támogatás
  • Por- és vízálló
  • Beépített Li-Ion akkumulátor, élettartama akár 24 óra
  • Kompakt méret, alacsony tömeg

Kiváló hangzás 

A hangminőségről négy hangszóró gondoskodik, két 7,6 cm-es szélessávú inverter és két 2 cm-es magassugárzó. Természetesen két basszus hangszóró is van, amelyek a "mennydörgésért" felelősek. Mindkét 30 W-os digitális erősítő 180 W maximális teljesítmény nyújt, ami igazán figyelemreméltó. A True Sound biztosítja, hogy ugyanazt a hangminőséget élvezzük akárhonnan is hallgatjuk a zenét. Csak leteszed a készüléket, és körülötte mindenki pontosan ugyanúgy, ugyanolyan tökéletes minőségben fogja élvezni a dallamokat.

BeoPlay A2 Active Charcoal Sand csatlakoztatási lehetőségei

A kedvenc zenédet szeretnéd hallgatni? Számos módja van a készülék csatlakoztatásának. A legfontosabb talán a Bluetooth 4.0, amely segítségével akár 8 eszköz is csatlakoztatható, de a hangsugárzón Line-In bemenet (3.5mm jack) is megtalálható pl. MP3 lejátszóhoz. 

Tartozékok:
BeoPlay A2 Active Bluetooth hangszóró, kétoldalas bőrpánt, töltőkábel, használati utasítás

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay A2 Active Charcoal Sand
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay A2 Active Charcoal Sand. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay A2 Active Charcoal Sand. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay A2 Active Charcoal Sand.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ