Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

BeoPlay Beolit ??15 fekete

Termékkatalógus
BeoPlay Beolit ??15 fekete
Bluetooth hangszóró 2x 35W, Bluetooth 4.0, USB töltő (500 m), 1x mini USB, 3,5 mm-es jack, Li-Ion, 23x18.9x13.5cm méretek, súly 2,7 ??kg
Kód:  BEO003d Termékszám:  1287626

BeoPlay Beolit ??15 fekete

Vezeték nélküli hangszóró Beoplay Beolit ??15 gyártó Bang & Olufsen célja az igényes hallgatót. Ez egy átgondolt, feltűnésmentes elhelyezés és érdekes csíp és a részleteket. Hála a Bluetooth kapcsolat mindig veletek. Ezen felül, akkor nem kell aggódnia, hogy hamarosan elfogy a lé egyetlen feltöltéssel tart akár 24 órán keresztül.

legfontosabb jellemzői

  • Nagyteljesítményű 2 × 35 W két D-osztályú erősítők
  • Könnyű a könnyű hordozhatóság
  • Bluetooth 4.0 át zenét a mobil eszközök
  • 1 x mini USB és egy USB port töltés mobil eszközök
  • Dedikált gombot, hogy bekapcsolja a Bluetooth és a hangerő-szabályozás
  • Az időtlen design a dán tervező Cecilie Manz

Kiváló hang minden oldalról

Ez a designer ékszer tud állni hallgatni bárhol. Igaz hang funkció 360 ugyanolyan minőségű hallgat, függetlenül attól, hogy forgassa az egyik oldalon. Ez tartalmaz egy jó példa, hogy közben hallgatja többen egy kört, mindenki hallja a zenét, tökéletes minőségű.

Connect 2 eszköz egyidejű

Beoplay Beolit ??15 csatlakozni a mobiltelefonok több szempontból is.Kényelem biztosítása Bluetooth 4.0 és MP3 lejátszó készen áll, hogy a line-in. Van is egy USB csatlakozó, miközben zenét hallgat, miközben a készülék díjakat. Bug-funkció kapcsolat protokoll - Beolit ??15 memorizálja akár 8 felhasználó és még nem probléma, még két eszközt egyszerre - így felváltva, aki kioldja jobb zenei mix.

Tedd a telefont

A telefon egy zene forrása lehet helyezni a hangszórót. Hála csúszásmentes gumi szőnyeg, amíg nem tart attól, hogy ez azt eredményezné, basszus vibráció esett. Szüksége van egy hangszóró költözni egy másik helyre? Fogd meg a szíjat a megkeményedett bőrt, amely megakadályozza a nem kívánt mozgását a készülék szállítás közben. Örülök, alacsony súlya 2,7 kg, így a kar nem fog fájni a tartós viselést.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay Beolit ??15 fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay Beolit 15 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay Beolit ??15 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte B&O Play Beolit 15 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte B&O Play Beolit 15 Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ