30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Beoplay E4 - Fekete

Termékkatalógus
Beoplay E4 - Fekete
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, fülhallgató, nyitott, aktív környezeti zaj elnyomás (ANC), frekvenciatartomány: 20 Hz - 16000 Hz, 10,8 mm-es átalakító, 1,3 m hosszú kábel, 3,5 mm-es jack
Kód:  BEO010m Termékszám:  1644526 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beoplay E4 - Fekete

A Beoplay E4 prémium kategóriás fülhallgató aktív zajszűrő technológiával rendelkezik, átláthatósági üzemmóddal. A híres Bang & Olufsen cég segítségével terveződött a termék, amely a lehető legmagasabb hangminőséget képes megütni. A fülhallgató első osztályú hangfeldolgozásra képes, és elsődleges célja a kényelmes, zavartalan viselés.

Főbb jellemzői

  • Könnyű és kényelmes viselet
  • Beépített mikrofon
  • Kiváló hangminőségű fejhallgató
  • Kitűnő minőség
  • Átláthatósági üzemmód
  • Aktív zajszűrő

Aktív zajszűrő a rendszer átláthatósága érdekében

Veled lesz, bárhol is légy - akár zenét hallgatsz, akár a csendre figyelsz, kényelmesen, békében. Az aktív zajszűrő technológiának köszönhetően könnyedén belemerülhetsz a Bang & Olufsen márka által nyújtott hangminőségbe, és kikapcsolhatod a körülötted lévő, zajongó világot. A Beoplay E4 segítségével elnémíthatod a háttérzajt, így telefonálhatsz, vagy egyszerűen csak élvezheted a csendet ott, és akkor, amikor szeretnéd. Egyetlen gyors mozdulattal bekapcsolhatod az Átláthatósági módot, amely kikapcsolja a zenét, és lehetővé teszi, hogy a körülötted lévő világot hallgasd. Ugyanezen mozdulat használatával kikapcsolhatod a fent említett módot, újra bekapcsolhatod a zajszűrőt, és onnan folytathatod kedvenc zeneszámodat, ahol éppen abbahagytad. Az újratölthető akkumulátor biztosítja az akár 20 órányi folyamatos zenelejátszást, a zajszűrő funkcióval. Ha az akkumulátor lemerül, az nem jelenti azt, hogy a zenelejátszás is megszűnik. Folytathatod a zenehallgatást, csak ezután már a zajszűrő funkció bekapcsolása nélkül. 

Szokatlan kényelem és kiváló hangfeldolgozás

A könnyűfémből készült termék stílusos, karcálló, és hosszú élettartammal rendelkezik. A fülhallgató, és annak zajszűrő alkatrészei elegáns alumínium és gumírozott bevonattal rendelkeznek, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák számodra.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beoplay E4 - Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beoplay E4 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beoplay E4 Black.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ