Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Beoplay E8 2.0 Limestone

Termékkatalógus
Beoplay E8 2.0 Limestone
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülhallgató, zárt, Bluetooth, hangsegéd, frekvenciatartomány: 20 Hz - 20000 Hz, 107 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 5,7 mm-es átalakító, akár 4 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  BEO010r3 Termékszám:  1646102 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beoplay E8 2.0 Limestone

A Beoplay E8 2.0 Limestone vezeték nélküli fejhallgató a kiváló hangzás, exkluzív kialakítás és intuitív érintésvezérlés tökéletes kombinációját kínálja, és mindenkinek ajánlott, akik a dizájn és a zene terén nem ismernek  kompromisszumokat. A füldugó kialakítása pontosan elkülöníti a környezeti zajokat, így teljes mértékben élvezheted a zenét. A fejhallgató testét eloxált alumínium gyűrű és egy lézergravírozott Bang& Olufsen logó díszíti. Az intuitív érintésvezérléses telefonhívás fogadás és a zeneszámok közti váltást maximálisan kényelmes.

A Beoplay E8 2.0 Limestone vezeték nélküli fejhallgató fő jellemzői

  • Vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal
  • Exkluzív kialakítás és maximális vezeték nélküli szabadság
  • A környezeti hangokat pontosan elkülönítő szerkezet
  • Eloxált alumínium test
  • Intuitív érintéses beállítás
  • 5,7 mm-es dinamikus sugárzó
  • Near Field Magnetic Induction technológia
  • Beoplay E8 2.0 Bluetooth 4.2-rel
  • Párosíthatjuk az Android és iOS  mobil alkalmazásokkal
  • Stílusos töltés a vezeték nélküli tokkal
  • Tok 3 fejhallgató teljes töltési ciklusához
  • Bőrből és csiszolt alumíniumból készült
  • Színe: bézs

Gazdag, teljes és pontos hang

A Beoplay E8 2.0 fejhallgatót neves hangmérnökökkel együttműködve fejlesztették ki, hogy a lehető legnagyobb hangélményt nyújtsák. Mindegyik hangszóró  egy 5,7 mm-es dinamikus sugárzóval van ellátva, a Near Field Magnetic Induction technológiával és Bluetotth 4.2-vel. Ennek digitális audió feldolgozása van, amely lehető teszi a zene akadálymentes lejátszását. Használhatod az Android illetve iOS által is támogatott alkalmazást, aminek a segítségévelegyénileg állíthatod be a hangokat, zenét, illetve ellenőrizheted az akkumulátor töltését vagy frissítheted a softvert.

Luxus vezeték nélküli töltő tok

A fejhallgató stílusos töltését a luxus tokja biztosítja,  amely exkluzív anyagokból készült, mint például csiszolt alumínium és bőr. A tok három teljes töltési ciklust biztosít a fejhallgatónak,  így a kedvenc  zenéik akár 16 órán keresztül is hallgathatod. A borító előlapján található a LED  töltési állapotot jelző, a hátul lévő három LED pedig a  rendelkezésre álló teljes töltési ciklusok számát mutatja. A töltő tokban a Beoplay E82.0 fejhallgató csiszolt eloxált alumínium betétre van  elhelyezve.

Nagyon kényelmes vezeték nélküli fejhallgató

A Beoplay fejhallgató kompromisszumok nélkül a maximális kényelmet nyújtja a hallgatáshoz és az audio teljesítményhez. A 20-20000 Hz frekvenciatartomány és a 16 ohm szintén hozzájárul ehhez. Nagyra értékelni fogja a beépített mikrofont is, így fejhallgatóval telefonhívásokat kezdeményezhet. Élvezze a Beoplay E8 2.0 által biztosított teljes szabadságot.

Fejhallgató méretei:
25 x 23 x 20 mm

A tok méretei:
73 x 47 x 33 mm

Paraméterek

Szín
Bézs Kész!
Akkumulátor üzemideje (tok)
12 óra Kész!

Szín

Szín
Bézs Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor üzemideje (tok)
12 óra Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beoplay E8 2.0 Limestone Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beoplay E8 2.0 Limestone. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beoplay E8 2.0 Limestone.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ