A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

BeoPlay H2 Deep Red

Termékkatalógus
BeoPlay H2 Deep Red
Fej-/fülhallgató fülhallgató, 40mm neodímium meghajtók, vezérlőkábel, 155 g
Kód:  BEO012d Termékszám:  1642306 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H2 Deep Red

A legendás hangja Bang & Olufsen

H2 készülnek a városi élet és az emberek, akik azt szeretnék, hogy egyértelműen meghatározott. Mind zeneileg, mind a karakter. Színváltozatban teszi tökéletes igazodás a személyiségét és stílusát. Gondosan válogatott, első osztályú anyagok megegyeznek a zene tiszta élvezetéért.

le
Bang & Olufsen BeoPlay H2

Deep Red

legfontosabb jellemzői

  • Minőségi anyagok és építési
  • Gazdag és precíz hangzás
  • Színes minták az Ön személyes stílusát
  • Slim modul hangerőszabályzó
  • beépített mikrofon

széleskörű

40mm neodymový zvukový měnič Bang & Olufsen se speciální basovou membránou je navržen tak, aby přinesl bohatý zvuk s nekompromisní jasností a širokým kmitočtovým rozsahem.

le
Široký rozsah

BeoPlay

Dinamikus márka B & O PLAY indult 2012 januárjában, és egy inda 90 éves működése a dán márka luxus audiovizuális elektronika Bang & Olufsen. Arra összpontosít, hogy a digitális technológia és így jól érthető okostelefonok, tabletta és hasonló eszközök. Természetesen a termékek valóban kiváló hang- és vizuális élményt és tetszetős design. És ez nem csoda, hogy a B & O PLAY siker nem csak az ügyfelek, hanem a zsűri a sok versenyen.

le
Charakter tvořený detaily

Jellemzők kialakított részletek

Tedd fel a fejhallgatót, valamint ruházat - színes elemek durva szövet, hogy kiegészítse a ruhában. A kagylók borítják jobb, puha bárány bőr, amely magában foglalja a füle kényelmesen.

Könnyű és kényelmes

Hála a csontváz könnyű kompozit fejhallgató meglepően könnyű, 155 gramm, a fején, hogy hagyja abba fizet. A csatlakozó található vékony modul vezérlés beépített mikrofonnal.

le
Könnyű és kényelmes

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay H2 Deep Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H2 Deep Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay H2 Deep Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bang & Olufsen BeoPlay H2 Deep Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bang & Olufsen BeoPlay H2 Deep Red.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ