Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BeoPlay H2 Silver Cloud

Termékkatalógus
BeoPlay H2 Silver Cloud
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató fülhallgató, 40mm neodímium meghajtók, vezérlőkábel, 155 g
Kód:  BEO012c Termékszám:  1642303

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H2 Silver Cloud

A legendás hangja Bang & Olufsen

H2 készülnek a városi élet és az emberek, akik azt szeretnék, hogy egyértelműen meghatározott. Mind zeneileg, mind a karakter. Színváltozatban teszi tökéletes igazodás a személyiségét és stílusát. Gondosan válogatott, első osztályú anyagok megegyeznek a zene tiszta élvezetéért.

le
A legendás hangja Bang & Olufsen

Silver Cloud

legfontosabb jellemzői

  • Minőségi anyagok és építési
  • Gazdag és precíz hangzás
  • Színes minták az Ön személyes stílusát
  • Slim modul hangerőszabályzó
  • beépített mikrofon

széleskörű

40mm neodymový zvukový měnič Bang & Olufsen se speciální basovou membránou je navržen tak, aby přinesl bohatý zvuk s nekompromisní jasností a širokým kmitočtovým rozsahem.

le
Široký rozsah

BeoPlay

Dinamikus márka B & O PLAY indult 2012 januárjában, és egy inda 90 éves működése a dán márka luxus audiovizuális elektronika Bang & Olufsen. Arra összpontosít, hogy a digitális technológia és így jól érthető okostelefonok, tabletta és hasonló eszközök. Természetesen a termékek valóban kiváló hang- és vizuális élményt és tetszetős design. És ez nem csoda, hogy a B & O PLAY siker nem csak az ügyfelek, hanem a zsűri a sok versenyen.

le
Charakter tvořený detaily

Jellemzők kialakított részletek

Tedd fel a fejhallgatót, valamint ruházat - színes elemek durva szövet, hogy kiegészítse a ruhában. A kagylók borítják jobb, puha bárány bőr, amely magában foglalja a füle kényelmesen.

Könnyű és kényelmes

Hála a csontváz könnyű kompozit fejhallgató meglepően könnyű, 155 gramm, a fején, hogy hagyja abba fizet. A csatlakozó található vékony modul vezérlés beépített mikrofonnal.

le
Könnyű és kényelmes

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay H2 Silver Cloud Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H2 Silver Cloud. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bang & Olufsen BeoPlay H2 Silver Cloud. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bang & Olufsen BeoPlay H2 Silver Cloud. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bang & Olufsen BeoPlay H2 Silver Cloud.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ