30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

BeoPlay H4 Charcoal Grey

Termékkatalógus
BeoPlay H4 Charcoal Grey
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, fülhallgató, 40 mm-es dinamikus meghajtók, frekvenciaátvitel 20Hz-20kHz, impedancia 20 Ohm, érzékenység 91 dB, Bluetooth 4.2, Li-Ion 600mAh, 235 g
Kód:  BEO013e1 Termékszám:  1643874 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H4 Charcoal Grey

Szeretnéd, útközben csak a legjobb készüléket használni? Ez a prémium vezeték nélküli headset a híres dán cég a Bang & Olufsen készüléke biztosan magával ragad. A gondosan kiválasztott anyagok közé a bárány bőr, textil, alumínium, rozsdamentes acél és fonott leválasztható kábel tartozik. Az eredmény egy egyszerű, de nagyon modern design, amely illeszkedik bármilyen környezetbe. A fejhallgató egyszerűen lenyűgöző, mert akár zenét hallgatsz vagy hívást fogadsz, nem torzul a hang függetlenül attól sem, hogy Bluetooth segítségével vagy kábelen keresztül csatlakozik a készülék. Hasonlóan lenyűgöző az akkumulátor élettartama - vezeték nékül akár 19 óra.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezető nélküli fejhallgató a mindennapi használatra
  • Vezeték nélkül és vezetékkel is használható
  • Finom design, kiváló minőségű anyagok
  • A leválasztható vezeték megakadályozza, hogy összecsavarodjon
  • A hang nem torzul, Bluetooth kapcsolat esetén sem (Bluetooth 4.2, AAC kodek)
  • Beépített mikrofon telefonhívásokhoz
  • Az akkumulátor kapacitása 600 mAh elég akár 19 órányi zenehallgatásra
  • Töltés USB-kábellel (mellékelve) körülbelül 2,5 óra
  • A jobb kagylón megtalálható három vezérlőgomb segíti a párosítást, zenelejátszást és telefonhívást

Prémium anyagok, prémium minőségű termék

A fejlett vezeték nélküli technológia, vezeték nélküli zenehallgatás során nincs hang torzítás. Köszönhetően lenyűgöző akkumulátor élettartamnak kiélvezheted vezeték nélküli szabadságot akár 19 órán keresztül. A nagy, 40 mm-es jeladók és kiváló szigetelésnek kösöznhetően a környezeti zaj nélkül élvezheted a dalok minden részletét. A báránybőrből készült fejhallgatónak köszönhetően hosszú ideig kényelmes viselése.

Praktikus kezelés

A BeoPlay H4 funkcionalitása is előnyben részesül. Amellett, hogy az érzékeny többirányú mikrofon telefonhívásokra használható, további három funkció gombot tartalmaz a készülék. Ezek a jobb oldali kagylón találhatók meg és Bluetooth párosításra, audio vezérlésra (start és stop, hátra és előre), hangerőszabályzásra, hívás kezelésre (Válasz/ elutasítás), és a mikrofon kezelésére használhatóak. A még élvezetesebb hangélményt a Beoplay App applikációról tölhetsz le vagy iOS vagy Android számára.

 

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay H4 Charcoal Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H4 Charcoal Grey. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay H4 Charcoal Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay H4 Charcoal Grey.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ