AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

BeoPlay H4 Violet

Termékkatalógus
BeoPlay H4 Violet
5 2 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, fejhallgató, 40mm dinamikus hangszóró, 20Hz-20kHz, impedancia 20ohm, érzékenység 91dB, Bluetooth 4.2, Li-Ion 600mAh, 235g
Kód:  BEO013e3 Termékszám:  1643882

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H4 Violet

A legjobb felszerelést keresed útközbeni zenehallgatáshoz? Ez a prémium vezeték nélküli headset a Bang & Olufsentől, a közismert dán cégtől biztosan elragadtat majd. Gondosan kiválogatott anyagokból készült, többek között báránybőrből, textilből, alumíniumból, rozsdamentes acélból és sodrott levehető kábelből. Az eredmény egy egyszerű, de nagyon modern kialakítás, amely minden környezetbe jól illik. A BeoPlay H4 Violet hangja egyszerűen lenyűgöző, hiszen akár zenét hallgatsz, akár telefonálsz, a hangforrás nem torzul sem a Bluetooth-os sem a kábeles kapcsolatnál. Szintén lenyűgöző az akkumulátor élettartama - kábel nélkül elképesztő módon akár 19 órát is bír.

A BeoPlay H4 Violet fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • A legjobb minőségű vezeték nélküli fejhallgató mindennapi használatra
  • Lehetőség vezeték nélkül vagy kábellel működtetni
  • Stílusos design, prémium alapanyagok
  • A levehető kábel sodrott kivitelezése megakadályozza az összegubancolódást
  • A hang még akkor sem torz, ha Bluetooth-on hallgatod (Bluetooth 4.2, AAC kodek)
  • A beépített mikrofon még élvezetesebbé teszi telefonálást
  • A 600 mAh akkumulátorral akár 19 órán keresztül is hallgathatsz zenét 
  • Az USB kábellel (a csomag része) kb. 2,5 órát vesz igénybe a töltés
  • Három gombja van a párosításhoz, a lejátszáshoz és a telefonbeszélgetés szabályozásához

Prémium alapanyagok, kiváló minőségű hang

A fejlett vezeték nélküli technológiának köszönhetően a vezeték nélküli hallgatáskor sincs torzítás a hangban. A lenyűgöző akkumulátor-élettartamnak köszönhetően élvezheted a kábelek nélküli szabadságot akár 19 órán keresztül. A 40mm-es kiterjedésű hangszóró és a kiváló szigetelés lehetővé teszi, hogy a zeneszámok minden részletét élvezd. A báránybőr fülpárnákkal a BeoPlay H4 Violet hosszabb időn keresztül viselve is rendkívül kényelmes.

Az irányítás mindig kéznél van

A BeoPlay H4 Violet vezeték nélküli készülékek működése sem marad el a lenyűgöző külsőtől. Az érzékeny mindenirányú telefonos mikrofon mellett három funkcióbillentyűvel is rendelkezik. Ezek a fejhallgató jobb oldalán helyezkednek el és Bluetooth párosításhoz, audio vezérléshez (stop és start, backward and forward), hangerőszabályzáshoz, hívásvezérléshez (válasz / vége) és mikrofon aktiváláshoz használhatod őket. A még élvezetesebb hangélmény érdekében letöltheted a Beoplay App alkalmazást Androidra vagy iOS-re.

 

Paraméterek

Szín
Lila Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay H4 Violet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H4 Violet. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay H4 Violet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay H4 Violet.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ