30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

BeoPlay H5 Fülhallgató homokszín

Termékkatalógus
BeoPlay H5 Fülhallgató homokszín
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos fülhallgató, 6,4 mm-es átmérőjű hangszórók, 20Hz-20kHz frekvenciatartomány, Bluetooth 4.2, 2x Li-Ion 50mAh akkumulátor, 18 g össztömeg
Kód:  BEO013f3 Termékszám:  1643481 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H5 Fülhallgató homokszín

A kifonomult, modern design ugyanúgy a Bang & Olufsen termékek védjegyének számít, mint amennyire a kiemelkedő akusztikai tulajdonságuk és kifogástalan minőségük is. A vezeték nélküli BeoPlay H5 fülbe helyezhető fülhallgató megszabadítjakezelhetetlen kábelektől és az első néhány perces használat után Ön is felismeri majd annak a tényét, hogy ez a kiváló hangzás még ennél sokkal több pénzt is megért volna. Legyen szó kocogásról, városnéző túráról, vagy akár csak otthoni pihenésről bármelyiket tökéletesen élvezheti a fejhallgatója végig észrevétlen marad majd. A Beoplay alkalmazásnak mindenre alkalmazható különleges audio profilja van, így lehetőség szerint állíthat a hangszínszabályozón, elmentheti a kedvenc beállításait emellett az Apple okosórája kedvenc beállításait is megőrizheti.  

Legfontosabb jellemzők

  • Exkluzív Bang & Olufsen vezetéknélküli fülhallgatók 
  • Prémium működés és hangzás
  • Mágneses, egyesíthető kapcsolódás amelylehetővé teszi a fülhallgató nyak körüli viselését  
  • Beépített távirányítás
  • Mikrofon a telefonhívásokhoz
  • 5 órás akkumulátor-élettartam
  • Kompatibilis a Beoplay alkalmazásokkal iOS és Android rendszerben
  • Bluetooth 4.2  APTX és AAC  kodek

Egyedi kábelfonat

A fülpárnákat úgy tervezték meg, hogy alkalmazkodjanak bármely fülhöz mind méretében mind pedig alakjában. Négy szilikon betét közül választhat, amelyek légáteresztő membránnal vannak ellátva, ami megakadályozza, hogy az elektronikát nedvesség érje. A fejhallgató háza gumi és polimer anyagok felhasználásval készült, amely ellenáll a pornak, verejtéknek, valamint a kopásnak is. A textil borítású csatlakozókábelt a sportcipők anyag ihlette, ami garantálja a H5 hosszú élettartamát. 

Praktikus mágneses csatlakozók

Minden fülpárna rendelkezik egy beépített mágnessel, amely képes ügyesen összekötni a két fejhallgatót. Így bármikor összekapcsolhatja a nyaka körül, biztosítva hogy nem vándorolnak el onnan, és ami még jobb, hogy ebben az állapotban automatikusan energiatakarékos üzemmódba kapcsolnak, hogy növeljék az üzemidőt. A mágneses fülrész egy szintén mágneses töltőegységhez is csatlakoztatható, amely a H5 tartozéka. Csatlakoztassa a fülhallgatót a töltőjéhez mindösszesen két óra hosszára, majd élvezze az 5 órás üzemidőt amit a beépített Li-Ion akkumulátor garantál. Egy rendkívül praktikus vezérlő található a kábelen, amelynek segítségével egyszerűen irányíthatja a hívásait, hangalapú keresést vagy akár a zenelejátszást is. Bluetooth 4.2 APTX-el és AAC kodek gondoskodik a telefonhoz csatlakoztatásáról, amely garantálja a veszteségmentes hangátvitelt.

 

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay H5 Fülhallgató homokszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H5 Charcoal Sand. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay H5 Charcoal Sand. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay H5 Charcoal Sand.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ