A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

BeoPlay H5 Dusty Rose

Termékkatalógus
BeoPlay H5 Dusty Rose
5 2 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofon, 6.4mm-es dinamikus átalakítók, 20Hz-20kHz, Bluetooth 4.2, Li-Ion 2x 50mAh, 18g
Kód:  BEO013f1 Termékszám:  1643448 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H5 Dusty Rose

Az átgondolt és modern formák kezdetektől fogva a Bang & Olufsen márkát képezik, úgy mint a kivételes akusztikai tulajdonságok és a kompromisszumok nélküli minőségi kivitelezés. A vezeték nélküli BeoPlay H5 megszabadít minden kábeltől és pár perc használat után tudni fogod, hogy jó befektetést csináltál. Kocoghatsz, járhatsz a városban vagy otthon pihenhetsz... a fülhallgató sosem fog zavarni. A felsorolt tevékenységekre továbbá léteznek különböző zenei profilok. Ha kedved van hozzá, saját zenei profilodat is létrehozhatod, és kedvenc profiljaidat az Apple Watch-on keresztül módosíthatod.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezetéknélküli Bang & Olufsen fülhallgató
  • Prémium kialakítás és hang
  • Tartós, szövettel bevont kábel
  • Mágneses kapcsok a töltéshez és a nyak körüli rögzítéshez
  • Integrált távirányító
  • Mikrofon telefonhívásokra
  • 5 óra akkumulátor-élettartam
  • Támogatja a Beoplay alkalmazást (iOS és Android)
  • Bluetooth 4.2 aptX és AAC kodek

Praktikus mágneses csatlakozók

Mindkét fülhallgatóba mágnes van telepítve, így egyszerűen rögzíthető a nyak körül. Nem kell aggódnod, hogy észrevétlenül eltünik, illetve ebben a pozicióban automatikusan kikapcsol és energiát takarít meg. A mágneses csatlakozók továbbá a töltőegységhez való csatlakozást is biztosítják. Elég két órán keresztül tölteni és máris 5 órán keresztül hallgathatod a zenét bárhol az úton. A kábelen található praktikus vezérlővel hívást fogadhatsz vagy vezérelheted a zenelejátszót. A Bluetooth 4.2 aptX-el gondoskodik a vezeték nélküli kapcsolatról.

Egyedi kábel

Alakjukkal és méretükkel a mellékelt fülpárnák alkalmazkodnak bármilyen fülhöz. Négy szilikon és egy sport gumiharang közt választhatsz, amely ellenálló kialakítású, nem engedi, hogy kosz kerüljön a hangszórókba. A fülhallgató háza rétegzett gumiból és polimerből készült, ami ellenáll az izzadságnak és kevésbé használódik el. A kábel szövettel való bevonását az edzőcipők ihlették és azon kívül, hogy jól mutat, növeli a fülhallgató élettartamát.

Paraméterek

Szín
Rózsaszín Kész!

Szín

Szín
Rózsaszín Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay H5 Dusty Rose Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H5 Dusty Rose. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay H5 Dusty Rose. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay H5 Dusty Rose.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ