A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

BeoPlay H5 Moss Green

Termékkatalógus
BeoPlay H5 Moss Green
4,0 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofon, 6.4mm-es dinamikus átalakítók, 20Hz-20kHz, Bluetooth 4.2, Li-Ion 2x 50mAh, 18g
Kód:  BEO013f2 Termékszám:  1643462 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H5 Moss Green

Az átgondolt és modern formák kezdetektől fogva jellemzik a Bang & Olufsen márkát, úgy, mint a kivételes akusztikai tulajdonságok és a kompromisszumok nélküli, minőségi kivitelezés is. A vezeték nélküli BeoPlay H5 megszabadít minden kábeltől és pár perc használat után tudni fogod, hogy jó befektetés volt a vásárlás. Kocoghatsz, járhatsz a városban vagy otthon pihenhetsz, a fülhallgató sosem fogja akadályozni élményeid. A  BeoPlay applikáció a felsorolt tevékenységekre különböző zenei profilokat is kínál, emellett pedig az equalizer beállítására is használható, a kedvenc beállításaidat pedig el is mentheted, és akár az Apple Watch okosórádról is hozzáférhetsz. 

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli Bang & Olufsen fülhallgató
  • Prémium kialakítás és hang
  • Tartós, szövettel bevont kábel
  • A mágneses kapcsokkal a két oldal összekapcsolható, így a nyakad körül is viselheted a fülhallgatót
  • Integrált távirányító
  • Mikrofon telefonhívásokra
  • 5 óra akkumulátor-élettartam
  • Támogatja a BeoPlay alkalmazást (iOS és Android)
  • Bluetooth 4.2 aptX és AAC kodek

Praktikus mágneses csatlakozók

Mindkét fülhallgató mágnessel ellátott, így egyszerűen rögzíthető a nyak körül. Nem kell aggódnod, hogy észrevétlenül kiesik, emellett ebben a pozícióban automatikusan kikapcsol és energiát takarít meg. A mágneses csatlakozók továbbá a töltőegységhez való csatlakozást is biztosítják. Elég két órán keresztül töltened és 5 órán keresztül hallgathatod a zenét bárhol az úton. A kábelen található praktikus vezérlővel hívást fogadhatsz vagy vezérelheted a zenelejátszót. A Bluetooth 4.2 aptX ád az AAC kodek gondoskodik a vezeték nélküli kapcsolatról, és a szakadásmentes hangátvitelről.

Egyedi, fonott kábel

A fülpárnákat úgy tervezték, hogy minden fülmérethez és alakhoz passzoljanak. Négy szilikon, lélegző membránnal ellátott borítás közül választhatsz, amelyek megakadályozzák a nedvesség bejutását a készülékbe. A fülhallgató háza rétegzett gumiból és polimerből készült, amely ellenáll az izzadtságnak és a nedvességnek, valamint kevésbé használódik el. A kábel fonott szövettel való bevonását az edzőcipők anyaga ihlette és azon kívül, hogy jól mutat, növeli a H5 a fülhallgató élettartamát.

Paraméterek

Szín
Zöld Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay H5 Moss Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H5 Moss Green. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay H5 Moss Green. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay H5 Moss Green.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ