A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

BeoPlay H6 (2. generáció)

Termékkatalógus
BeoPlay H6 (2. generáció)
5 2 értékelés
Fej-/fülhallgató - bőr, 40 mm-es dinamikus átalakítók, 20Hz-22kHz frekvencia, 30Ohm impedancia, 97 dB érzékenység, 3,5 mm-es jack, 230g
Kód:  BEO014d Termékszám:  1642926 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H6 (2. generáció)

A második generációs BeoPlay H6 vezeték nélküli luxus fejhallgató finom tervezésbelibeli változtatásokkal és jobb hangzással érkezik, a 40 mm-es neodímium mágnesekkel ellátott hangszóróknak köszönhetően. Fényűző design-al büszkélkedhet, készítésekor  alumíniumot és bárány bőrt használtak, a memória hab mellett amely biztosítja a kényelmet.

Legfontosabb jellemzői

  • Fényűző anyagok:bárány bőr és eloxált alumínium
  • Garancia a hangstúdió minőségre: 40mm neodímium mágnesek
  • Forgatható, dönthető és állítható fülkagyló
  • A flexibilis kábeleket a bal vagy a jobb kagylóhoz is lehet csatlakoztatni
  • A  230 g-s súlya a több órás zenehallgatást is kényelmessé teszi 

Bárány bőr és alumínium

Az ismert dán Bang & Olufsen  luxus audio-vizuális elektronikai termékek gyártója amely kiváló minőségű anyagokkal és hibátlan kivitelezéssel dolgozik. Ez alól a BeoPlay H6 2. generációja sem kivétel, így nagy várakozással tekinthet az alumínium, puha bárány bőr és memória hab kombinációjára. A felső pánt külső része marhabőrből készült, a belső része pedig lágy szövettel töltött puha párnázással. A fülkagyló forgatható, dönthető és állítható, hogy az bármilyen alakú fejre megfeleljen. Mindemellett mindösszesen 230 gramm a súlya, ami szintén garacia a kényelmes viseletre.

Válassza meg preferált oldalát

A 2. generációs BeoPlay H6  40 mm dinamikus meghajtókkal és beépített Bluetooth kapcsolódási lehetőséggel van felszerelve. Az egykábeles könnyű kezelhetőség lehetővé teszi, hogy egy audiokábelt csatlakoztasson bármelyik kagylóba, így a döntés Önön áll, hogy a jobb vagy a bal oldalt választja. Ossza meg barátaival a zenét, amit éppen hallgat! A lejátszójához egy kábel csatlakoztatása után, amit az egyik kagylóba dug, még egy kábel csatlakoztatható a másik kagylóba, így párhuzamosan, ketten is élvezhetik a zenehallgatás örömeit. A fejhallgatók egy vékony vezérlő modullal ellátott 1,2 méter hosszú kábellel és beépített mikrofonnal érkeznek.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay H6 (2. generáció) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H6 2nd Generation Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay H6 2nd Generation Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay H6 2nd Generation Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ