Shop roku Shop roku

BeoPlay H6 Valódi bőr

Termékkatalógus
BeoPlay H6 Valódi bőr
Fej-/fülhallgató bőr, dinamikus, zárt, frekvencia 20Hz-22kHz, Cable 1,2 m, 230 g
Kód:  BEO014b Termékszám:  1642003

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H6 Valódi bőr

le
A legendás hangja Bang & Olufsen

A legendás hangja Bang & Olufsen

BeoPlay H6 kínál egy igazán természetes és autentikus hangzást a hangsúlyt a tiszta szerda kiegyensúlyozott mély és magas szinten.

A hangstúdió minőségű ellátás 40 mm-es hangszórók neodímium mágnesekkel, amelyek szintén ferdén úgy, hogy a pont pontosan a füléhez, és hozta a lehető legjobb basszus teljesítmény.


Az anyagi ügyek!

A kiválasztott anyagok ötvözésével előkelő kialakítás a kényelem.

le
Az anyagi ügyek!

Finomság báránybőr kagyló környező azonnal beleszeret. Kombinálva a memória hab maximális kényelmet tartós viselést.

le
Az anyagi ügyek!

A külső része a felső híd marhabőrből a legmagasabb minőséget közvetít rendhagyó megjelenés.A belső rész készült lágy szövet töltött puha párnázással.

le
Az anyagi ügyek!

Skeleton fejhallgató könnyű és erős alumíniumból, amely szintén egy nagyon luxus.

Válassz oldalon

Rugalmas menedzsment lehetővé teszi egy-kábeles kapcsolat a bemenő audio kábel bármely kagylót. Balra vagy jobbra, a döntés az Öné. Ugyanakkor, ha a kábelt a lejátszóról a kagylók első csatlakozót kagyló a második jel is jön, és így megoszthatja barátaival a zenét amit éppen hallgat. 1,2 m-es kábel tartozéka egy vékony modul vezérli és a beépített mikrofon.

A kialakítás, amely alkalmazkodik

Forgatható, dönthető és állítható fülkagylók tervezték a maximális rugalmasság, kompakt és kényelmes a hallgató. Fejhallgató rajtuk keresztül tökéletesen tapad a fej bármilyen alakú és így megkapja a lehető legjobb minőségű reprodukció és passzív zajcsökkentő.

le
Konstrukce, která se přizpůsobí
le
Nízká hmotnost

kis súly

Tömege mindössze 230 gramm magot fejhallgató néhány perc után, abbahagyja fizet, és akkor természetesen hallgatni órákon át.

BeoPlay

Dinamikus márka B & O PLAY indult 2012 januárjában, és egy inda 90 éves működése a dán márka luxus audiovizuális elektronika Bang & Olufsen. Arra összpontosít, hogy a digitális technológia és így jól érthető okostelefonok, tabletta és hasonló eszközök. Természetesen a termékek valóban kiváló hang- és vizuális élményt és tetszetős design. És ez nem csoda, hogy a B & O PLAY siker nem csak az ügyfelek, hanem a zsűri a sok versenyen.

Paraméterek

Szín
Bézs Kész!

Szín

Szín
Bézs Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay H6 Valódi bőr Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H6 Natural leather. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bang &Olufsen BeoPlay H6 Natural leather. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bang & Olufsen BeoPlay H6 Naturleder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bang & Olufsen BeoPlay H6 Naturleder.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ