BeoPlay H7 Cenere szürke

Termékkatalógus
BeoPlay H7 Cenere szürke
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, 40 mm-es dinamikus meghajtók, frekvenciaátvitel 20Hz-22kHz, Bluetooth 4.2, 3,5 mm-es jack, Li-Ion 770mAh, 280 g, hordtasak nélkül
Kód:  BEO014j2 Termékszám:  1643955

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H7 Cenere szürke

A BeoPlay H7 luxuskategóriás vezeték nélküli fejhallgatók már 40 mm-es hangszórókkal rendelkeznek, és dinamikus hangzást biztosítanak vezetékek nélkül. Érintésvezérlése segítségével válthat a számok között, állíthatja a hangerőt, vagy akár hívásokat is fogadhat. Egyetlen töltéssel akár 20 órán keresztül is használhatja a készüléket.

Legfontosabb jellemzők

  • Luxus minőségű anyagok: báránybőr és eloxált alumínium
  • Súlya (280 g) lehetővé teszi a kényelmes zenehallgatást több órán át
  • Az érintőgombos alumínium vezérlőpanel könnyen állíthatóvá teszi a zenéket és hívásokat
  • Akkumulátor egy feltöltéssel akár 20 órán át
  • Támogatja a veszteségmentes kodeket és AAC APTX-t

Báránybőr és alumínium

Az audio-vizuális elektronika nagy márkája, a dán gyártó Bang & Olufsen prémium kategóriás anyagfelhasználásáról, és hibátlan kivitelezéséről híres. A BeoPlay H7 sem kivétel ez alól, így jogosan várhatja az aluminium és puha báránybőr design-t, melynek atyja Jakob Wagner. A fülpárnák memóriahabos szivacsból készülnek, és 280 grammos súlyuk kényelmessé teszi több órás hordásukat.

Hallgassa 20 órán keresztül

A BeoPlay H7 fejhallgatóba 40 mm dinamikus energiaátalakítók és beépített Bluetooth 4.2 adapter kerültek, amelyek támogatják az AAC kodeket és APTX-et. Ez lehetővé teszi, hogy Ön is hallgathassa a híres Bang & Olufsen minőséget, finom részletekkel. 20 órás üzemidővel rendelkezik, amely akár hosszú repülőutakat is kibír.  És ha az akkumulátor esetleg lemerül, csatlakoztassa az audio kábelt, vagy cserélje ki az akkumulátort, és 2,5 órán keresztül ismét teljesen fel lesz töltve.

Érintőképernyős vezérlés

Az összes funkció vezérelhető egy kis alumínium panelen keresztül, a jobb fülpárnán. Működtetése egy könnyű érintéssel és egyszerű mozdulatokkal érhető el, és lehetővé teszi a zene ki-bekapcsolását, a hangerő szabályozását, vagy bejövő hívások fogadását. Az érintőképernyő kesztyűn keresztül is működik.

További információk:

Funkciók és jellemzők:
Fejhallgató használható a mellékelt audio kábellel is
Passzív zajszűrés
Touch Control működik kesztyűvel is

A csomag tartalma:
BeoPlay H7 vezeték nélküli fejhallgató
Audio kábel 3,5 mm-es mini jack csatlakozóval
USB <-> micro USB kábel
Kezdő útmutató

 

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay H7 Cenere szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H7 Cenere Grey. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay H7 Cenere Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay H7 Cenere Grey.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ