AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

BeoPlay H7 Fekete

Termékkatalógus
BeoPlay H7 Fekete
Fej-/fülhallgató Vezeték nélküli, 40 mm-es dinamikus átalakítók, gyakoriságát 20Hz-22kHz, Bluetooth 4.1, 3,5 mm-es jack, Li-Ion 770mAh, 280 g
Kód:  BEO014h Termékszám:  1643026

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H7 Fekete

Luxus vezeték nélküli fejhallgató BeoPlay H7 fekete van 40 mm átalakítók és a dinamikus hang vezetékek nélkül. Érintésvezérlésről jobb héj mozoghat a zeneszámok között, hangerő, és fogadja a hívásokat. Zenéje élvezhető egész 20 óráig egyetlen feltöltéssel.

legfontosabb jellemzői

  • Fényűző anyagok bárány bőr és eloxált alumínium
  • Súly 280 g teszi a kényelmes zenehallgatás több órán át
  • Érintőgombos vezérlőpanel alumínium kínál könnyű irányítást a zene és a hívások
  • Akkumulátor egy feltöltéssel akár 20 órán át
  • Támogatása veszteségmentes codec és AAC APTX

Bárány bőr és alumínium

Dán gyártója az audio-vizuális elektronika Bang & Olufsen ismert luxus termékek kiváló minőségű anyagok és hibátlan kivitelezés. BeoPlay H7 sem kivétel, így várom, hogy az alumínium és puha báránybőr tervezés Jakob Wagner. Memória hab fülpárnák ülni is, amelyek együtt a súlya mindössze 280 g azt jelenti, kényelem minden alkalommal hallgatni.

Hallgatva 20 óra

BeoPlay H7 közé 40 mm dinamikus átalakítók és beépített Bluetooth 4.1 adapter támogatja a AAC kodek és APTX. Ez lehetővé teszi, hogy hallgatni a híres Bang & Olufsen hang finom részleteket. Örülök, hosszú akkumulátor egy feltöltéssel akár 20 órán át, ami elég akár hosszú távú járatokat. És ha az akkumulátor nem történik meg, csatlakoztassa az audio kábelt, vagy cserélje ki az akkumulátort, és 2,5 órán keresztül ismét teljesen fel van töltve.

érintőképernyős vezérlés

Az összes funkció vezérelhető egy kis alumínium panel a jobb fül párna. Működtetése egy könnyű érintés és egyszerű gesztusok, illetve ki a zene, hagyja a számok között, a hangerőt, vagy fogadja a hívást. Korlátozhatják sem a téli, érintőképernyős vezérlés dolgozik kesztyűben.

További információk:

Funkciók és jellemzők:
Fejhallgató is használható a mellékelt audio kábel
Passzív zajszűrés
Touch Control alkotások kesztyű

A csomag tartalma:
Vezeték nélküli fejhallgató BeoPlay H7
Audio kábel 3,5 mm-es mini jack csatlakozóval
USB <-> micro USB kábel
Travel Case
kezdő útmutató

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay H7 Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H7 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay H7 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeoPlay H7 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay H7 Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ