0% splátky Siguro Samsung HU TV launch

BeoPlay H8 Argilla Bright

Termékkatalógus
BeoPlay H8 Argilla Bright
Fej-/fülhallgató Vezeték nélküli, 40 mm-es dinamikus átalakítók, gyakoriságát 20Hz-22kHz, Bluetooth 4.0, 3,5 mm-es jack, Li-Ion 770mAh, 255 g
Kód:  BEO015a Termékszám:  1642504 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H8 Argilla Bright

le
Prémiová sluchátka s aktivním tlumením hluku

Bang & Olufsen BeoPlay H8

Prémium fejhallgató aktív zajcsökkentő

Zažijte bezdrátovou svobodu bez zvukových kompromisů. Vezeték nélküli fejhallgató aktív zajszűrő soha nem volt ilyen könnyű és kompakt.


"Při navrhování sluchátek BeoPlay H8 jsme vzali to nejlepší z našeho řemesla a inovací za celá desetiletí a přetvořili to do jednoho skutečně úžasného výrobku, který ztělesňuje všechny přednosti značky B&O PLAY."


le
Mimořádně lehká

rendkívül könnyű

S váhou 255 gramů patří sluchátka BeoPlay H8 k nejlehčím sluchátkům s aktivním tlumením hluku na světě a i při dlouhém nošení jsou velice pohodlná.

Hang, amely örömet érzékeit

A kristálytiszta audio teljesítményt nem befolyásolja semmilyen szintetikus módosításokat, és nem kell aggódnia sem túlexponált basszus. A hang mindig tiszta, és tükrözi a szenvedély, ami akkor felfedezni a kedvenc zenéit még a legapróbb részletekre is.

Kombinálva a híres hangját Bang & Olufsen, luxus anyagokkal és a kis súly, ez nem csak egy fülhallgatót a piacon, ez egyszerűen a legjobb termék a maga nemében.


Na materiálu záleží!

Létrehozása egy kiváló termék, természetesen. De az is fontos, hogyan érzi magát.

le
Na materiálu záleží!

Pocit prvotřídní paměťové pěny, která jemně spočívá na uších, oděné do skutečně pečlivě vybrané jehněčí a hovězí kůže, ve vás zanechá nezaměnitelný dojem.

le
Na materiálu záleží!

Opatrně leštěný a eloxovaný hliník budete vnímat jako živý a na dotek citlivý povrch.

H8 jsou nejpokročilejšími sluchátky, proto není divu, že designéři a konstruktéři jsou na tento model patřičně hrdí.

le
Intuitivní hliníkový dotykový ovládací panel

Alumínium intuitív érintőképernyős vezérlőpanel

Tartsa kézben az összes funkciót a modern érintőképernyős felülettel. Egyszerű gesztusok, illetve ki a zene, amely lehetővé teszi a zajt, és fogadhat hívásokat, válthat dalok, hangerő, és így tovább.

Minden ellenőrzés egy könnyű érintés az intuitív érintőképernyő panel a jobb fülhallgatót. A panel akkor is működik, ha a felszállás kesztyűt.

14 órás vezeték nélküli zenehallgatás

I funkció aktív zajcsökkentés és a Bluetooth kompatibilis fejhallgató akkumulátor tart BeoPlay H8 hihetetlen 14 órányi lejátszást.

Ennek elégnek kell lennie a legtöbb hosszú távú járatok, de ha az akkumulátor nem történik, csak csatlakoztassa az audio kábelt vagy cserélje ki az akkumulátort gyorsan. Töltődik fel teljesen, mindössze 3 óra alatt.

le
14 hodin bezdrátového poslechu

BeoPlay

Dinamikus márka B & O PLAY indult 2012 januárjában, és egy inda 90 éves működése a dán márka luxus audiovizuális elektronika Bang & Olufsen. Arra összpontosít, hogy a digitális technológia és így jól érthető okostelefonok, tabletta és hasonló eszközök. Természetesen a termékek valóban kiváló hang- és vizuális élményt és tetszetős design. És ez nem csoda, hogy a B & O PLAY siker nem csak az ügyfelek, hanem a zsűri a sok versenyen.

Paraméterek

Szín
Bézs Kész!

Szín

Szín
Bézs Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay H8 Argilla Bright Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H8 Argilla Bright. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bang & Olufsen BeoPlay H8 Argilla Bright. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bang & Olufsen BeoPlay H8 Argilla Hell. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bang & Olufsen BeoPlay H8 Argilla Hell.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ