30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BeoPlay H8 Deep Red

Termékkatalógus
BeoPlay H8 Deep Red
Fej-/fülhallgató Vezeték nélküli, 40 mm-es dinamikus átalakítók, gyakoriságát 20Hz-22kHz, Bluetooth 4.0, 3,5 mm-es jack, Li-Ion 770mAh, 255 g
Kód:  BEO015e Termékszám:  1642236

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H8 Deep Red

Prémium fejhallgató aktív zajcsökkentő BeoPlay H8-hez vezeték nélküli szabadságot anélkül, hogy a hang. Hoz legendás audio-vizuális elektronika dán gyártó Bang & Olufsen, luxus anyagokkal és a kis súly. Emlékeztetni a cég szó, ez a modell testesíti meg az összes előnyét a B & O PLAY.

Legfontosabb jellemzők

  • Tiszta hangzás aktív zajcsökkentő
  • Nagyon könnyű - súly 255 g teszi a kényelmes zenehallgatás több órán át
  • Kiváló minőségű anyagok és bárány bőr és eloxált alumínium
  • Touch panel alumínium könnyű irányítást a zene
  • Vezeték nélküli átvitel Bluetooth 4.2 (APTX, AAC, A2DP, AVRCP)
  • Egy töltés pedig akár 14 óra
  • Töltés mikro USB útján

A kristályos hang

A súlya 255 gramm BeoPlay H8 egyik legkönnyebb fejhallgató aktív zajcsökkentő a piacon. Kényelmes, még hosszabb hallgatás, így hangélményt inni mélyen. A hang nagyon tiszta, és nem fertőzött semmilyen szintetikus módosításokat, így nem kell aggódnia sem túlexponált basszus. Ez mindig egyértelmű és felfedezik az finom részletek korábban elkerült titeket. Zene, annak ellenére, hogy engedélyezett funkciók aktív zajcsökkentő és Bluetooth-os élvezhetik akár 14 óra egy feltöltéssel. Ez elegendő a legtöbb hosszú távú járatok, de ha az akkumulátor nem történik, csatlakoztassa az audio kábelt, vagy cserélje ki az akkumulátort 3 órán ismét teljesen fel van töltve.

kiválasztott anyagok

Anyagok és feldolgozás prémium fejhallgató H8 hatni az első ismerős. Természetes Memory Foam óvatosan nyugszik a fülét, és van öltözve egy gondosan kiválasztott és bárány bőr. Ez tökéletesen kiegészíti a gondosan csiszolt, eloxált alumínium. Röviden, a legfejlettebb fülhallgató tervezők büszkék, és biztosan ez akkor sem változik meg az Ön esetében.

Alumínium érintőképernyős vezérlőpanel

Hála az érintőképernyőn, akkor az ellenőrzés az összes funkció. Minden vezérli egy könnyű érintés a intuitív érintőpanel jobb fülhallgatót.Pozitív, a panel is működik a kesztyűt. Egyszerű gesztusok, illetve ki a zene, amely lehetővé teszi a zajt, és fogadhat hívásokat, válthat dalok, hangerő, és így tovább.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay H8 Deep Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H8 Deep Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay H8 Deep Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay H8 tiefrot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ