30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

BeoPlay H8 fekete

Termékkatalógus
BeoPlay H8 fekete
5 4 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, 40 mm-es dinamikus átalakítók, frekvencia: 20Hz-22kHz, Bluetooth 4.0, 3,5 mm-es jack csatlakozó, Li-Ion 770mAh, 255 g
Kód:  BEO015c Termékszám:  1642526 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H8 fekete

Tapasztalja meg a vezeték nélküli szabadságot anélkül, hogy a hangminőségben kompromisszumot kötne. A vezeték nélküli füllhallgatók még sose voltak ilyen könnyűek és kompaktak. 

Legfontosabb jellemzői

  • TTiszta hangzás aktív zajcsökkentővel 
  • Kiváló minőségű anyagok, bárány bőr és eloxált alumínium ?
  • Nagyon könnyű, mindössze 255 g, kényelmes zenehallgatás több órán át 
  • Az érintőgombos alumínium vezérlőpanel egyszerű zenei kontrollt kínál  
  • Egy töltéssel akár 14 óra zenehallgatás 

Kristályos hang

A mindössze 255 gramm tömegével a BeoPlay H8 az egyik legkönnyebb fejhallgató a piacon aktív zajcsökkentővel, akár hosszabb zenehallgatás után is kényelmes viselni. Kristály tiszta hang szintetikus módosítások és túlexponált basszus nélkül. Fedezze fel és merüljön el a korábban még nem tapasztalt finom részletekben. Akár 14 óra zenehallgatás aktív zajcsökkentéssel és Bluetooth kapcsolattal. Ez elegendő a hosszú távú utakhoz, de amennyiben az akkumulátor nem tartana ki az út során, csatlakoztassa az audio kábelt vagy cserélje ki az akkumulátort. Mindössze 3 óra töltés és máris élvezheti kedvenc lejátszási listáit. 

Felhasznált anyagok

 A valódi és gondosan kiválasztott báránybőr bevonatú memória hab finoman nyugszik a fülén. Mindezt tökéletesen kiegészíti a gondosan csiszolt, eloxált alumínium.  

Alumínium érintőképernyős vezérlőpanel

Tartsa ellenőrzése alatt az összes funkciót az érintős vezérlőpanellel, akár kesztyűben is. Az egyszerű kezelőfelülettel könnyedén játszhatja vagy állíthatja le a zenét, válthat a dalok között, állíthatja a hangerősséget és fogadhatja a hívásokat. 

 
 

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm, a beoplay h8 fekete készülékről lenne szó, amit meg szeretnék vásárolni. Írják, hogy 24 hónap garancia van a termékre, a kérdésem, hogy ez gyári garancia, illetve, hol tudom érvényesíteni, ammenyiben problémás lenne a termék? Az előző bang&olufsen fülesemet a bálnában található magyarországi hivatalos márkaboltban nem voltak hajlandóak szervizeltetni ezért lenne fontos kérdés, ha elromlana. Illetve bontatlan a csomagolása a terméknek? Miért csak 101.000ft és nem 149.000 ft mint a másik két színből? tehát hibás termék esetén Önök terméket cserélnének visszaadnák a vételárat, vagy elküldenének a magyaroszági bang& olufsenhez? Üdvözlettel, Balogh Gábor

Kérdések és válaszok: BeoPlay H8 fekete
Kiegészítők: BeoPlay H8 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H8 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay H8 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay H8 Black.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ