Shop roku AlzaBoxy Q1

BeoPlay H8 Gray Hazel

Termékkatalógus
BeoPlay H8 Gray Hazel
5 3 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, 40 mm-es dinamikus átalakítók, 20Hz-22kHz-es frekvencia-terjedelem, Bluetooth 4.0, 3,5 mm-es jack, Li-Ion 770mAh, 255 g
Kód:  BEO015b Termékszám:  1642206 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H8 Gray Hazel

le
Prémiová sluchátka s aktivním tlumením hluku

Bang & Olufsen BeoPlay H8

Prémium fejhallgató aktív zajcsökkentéssel

Tapasztald meg a vezeték nélküli szabadságot és a kompromisszumok nélküli hangzást! Az aktív zajszűrő technológiával rendelkező vezeték nélküli fejhallgató még soha nem volt ilyen könnyű és kompakt.


"A BeoPlay H8 tervezésénél a több évtizedes fejlesztéseink és szakmai tudásunk ötvözetéből született meg ez a valóban csodálatra méltó fejhallgató, amely a B&O PLAY termékek minden előnyös tuajdonságát magáének tudhatja."


le
Mimořádně lehká

Rendkívül könnyű

A mindösszesen 255 gramm tömegű BeoPlay H8 az egyik legkisebb súlyú aktív zajszűrő technológiával rendelkező fejhallgató a piacon. Sőt, még hosszú órák viselete után is hihetetlenül kényelmes.

Kiváló hangzás

A kristálytiszta audio teljesítményt nem befolyásolják a szintetikus módosítások, és nem szükséges aggódnod a túlexponált basszus miatt sem. A hang mindig kristálytiszta, ez a tisztasága pedig lehetővé teszi, hogy a legapróbb részletességig merülhess el kedvenc dallamaidban. 

 A Bang & Olufsen híres hangzását prémium minőségű anyagokkal és a kis súlyával kombinálva ez nem csupán egy jó fülhallgató a piacon, ez egyszerűen a legjobb termék a maga kategóriájában!


Az anyag is számít!

Természetesen fontos a kiváló termékek megalkotása, de az is fontos, milyen érzés a viseletük.

le
Na materiálu záleží!

Az az első osztályú memóriahabbal készült és a gondosan válogatott bárány- és tehénbőrrel bevont fülkagylók gondoskodnak a gyengéd viseletről a fülön, amely félreismerhetetlen benyomást hagy maga után.

le
Na materiálu záleží!

A gondosan polírozott és eloxált alumínium felülete érintésérzékeny.

A H8 a legfejlettebb fejhallgatók közé sorolható, így nem meglepő, hogy a tervezők rendkívül büszkék erre a modellre.

le
Intuitivní hliníkový dotykový ovládací panel

Intuitív alumínium érintőképernyős vezérlőpanel

Tartsd kézben az összes funkciót a modern érintőképernyős felülettel. Egyszerű gesztusokkal elérhető a zene ki- és bekapcsolása, a zajszűrő funkció engedélyezése, a hívások fogadása, a zeneszámok váltása, a hangerő szabályozása és még sok más.

A jobb fülhallgatón található intuitív érintőképernyős panelről mindent könnyedén irányíthatsz. A panel akkor is működik, ha éppen kesztyűt viselsz.

14 órányi vezeték nélküli zenehallgatás

A BeoPlay H8 fejhallgató egy hihetetlen 14 órányi lejátszás biztosítására képes még akkor is, ha a Bluetooth és a zajcsökkentő funkciók is aktiválva vannak.

Ez az időtartam elég kell, hogy legyen a legtöbb hosszabb távú repülőjáratra is, de ha az akkumulátor véletlenól lemerülne, csak csatlakoztasd az audio kábellel a lejátszó eszközhöz vagy cseréld ki az akkumulátort. Mindösszesen 3 óra alatt töltődik fel teljesen.

le
14 hodin bezdrátového poslechu

BeoPlay

A B & O PLAY dinamikus márka 2012 januárjában indult,  a dán luxus audio-vizuális elektronikai cég, a Bang & Olufsen részeként. Főként a digitális technológiára összpontosít így termékei remekül illenek az okostelefonokhoz, tabletekhez és hasonló eszközökhöz. Természetesen a termékek valóban kiváló hangzású és vizuális élményt biztosítanak, mindezt tetszetős dizájnnal. Így nem csoda, hogy a B & O PLAY sikere nem csak az ügyfelek körében népszerű, hanem számos verseny zsűrijének tetszését is lenyűgözte. 

Paraméterek

Szín
Barna Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay H8 Gray Hazel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H8 Gray Hazel. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay H8 Gray Hazel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay H8 Gray Hazel.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ