Shop roku AlzaBoxy Q1

BeoPlay H8, bézs

Termékkatalógus
BeoPlay H8, bézs
5 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, 40 mm-es dinamikus átalakítók, frekvencia: 20Hz-22kHz, Bluetooth 4.0, 3,5 mm-es jack csatlakozó, Li-Ion 770mAh, 255 g
Kód:  BEO015d Termékszám:  1642546 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H8, bézs

 

Tapasztalja meg a vezeték nélküli szabadságot anélkül, hogy a hangminőségben kompromisszumot kellene kötnie. A vezeték nélküli füllhallgatók még sose voltak ilyen könnyűek és kompaktak. A prémium anyagfelhasználás és az alacsony tömeg a legkiválóbb termékek közé emelik a BeoPlay H8-at.

Legfontosabb jellemzői

  • Tiszta hangzás aktív zajcsökkentővel
  • Kiváló minőségű anyagok, bárány bőr és eloxált alumínium
  • Nagyon könnyű, mindössze 255 g, kényelmes zenehallgatás több órán át
  • Az érintőgombos alumínium vezérlőpanel egyszerű zenei kontrollt kínál
  • Egy töltéssel akár 14 óra zenehallgatás

Kristályos hang

A mindössze 255 gramm tömegével a BeoPlay H8 az egyik legkönnyebb fejhallgató a piacon aktív zajcsökkentővel, akár hosszabb zenehallgatás után is kényelmes viselni. Kristály tiszta hang szintetikus módosítások és túlexponált basszus nélkül. Fedezze fel és merüljön el a korábban még nem tapasztalt finom részletekben. Akár 14 óra zenehallgatás aktív zajcsökkentéssel és Bluetooth kapcsolattal. Ez elegendő a hosszú távú utakhoz, de amennyiben az akkumulátor nem tartana ki az út során, csatlakoztassa az audio kábelt vagy cserélje ki az akkumulátort. Mindössze 3 óra töltés és máris élvezheti kedvenc lejátszási listáit.

Felhasznált anyagok

 A valódi és gondosan kiválasztott báránybőr bevonatú memória hab finoman nyugszik a fülén. MIndezt tökéletesen kiegészíti a gondosan csiszolt, eloxált alumínium. 

 

Alumínium érintőképernyős vezérlőpanel

Tartsa ellenőrzése alatt az összes funkciót az érintős vezérlőpanellel, akár kesztyűben is. Az egyszerű kezelőfelülettel könnyedén játszhatja vagy állíthatja le a zenét, válthat a dalok között, állíthatja a hangerősséget és fogadhatja a hívásokat.

 

Paraméterek

Szín
Bézs Kész!

Szín

Szín
Bézs Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay H8, bézs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H8 Natural. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay H8 Natural. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay H8 Natural.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ