AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

BeoPlay H9 Argilla szürke

Termékkatalógus
BeoPlay H9 Argilla szürke
4,0 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, 40mm-es dinamikus átalakítók, frekvencia 20Hz-22kHz, Bluetooth 4.2, 3.5mm jack, Li-Ion 770mAh, 295g
Kód:  BEO015f2 Termékszám:  1643672 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H9 Argilla szürke

Vezeték nélküli fejhallgató aktív zajcsökkentővel

A kiváló BeoPlay H9  vezeték nélküli fejhallgató aktív zajcsökkentő hangzást kínál a luxus bézs design, a csúcsminőségű anyagok, valódi bőr és eloxált alumínium használata mellett. A Bluetooth vezeték nélküli technológiának köszönhetően bárhol korlátozás nélkül élvezheti kedvenc zenéit. A legendás dán audio-vizuáliselektronika gyártó, a Bang & Olufsen biztosítja a luxus anyagokat és az alacsony súlyt. A cég szavaival élve, ez a modell megtestesíti a B & O lejátszók minden előnyét.


A BeoPlay H9 Argilla Gray legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű anyagok, bőr és eloxált alumínium
  • Párnák természetes memória habból
  • Elegáns bézs design
  • Tiszta hangzás aktív zajcsökkentéssel
  • Modern Bluetooth technológia
  • Nagyon könnyű 295 g-os tömeg a kényelmes zenehallgatáshoz
  • Alumínium érintőgombos vezérlőpanel 
  • Minőségi 770mAh Li-Ion akkumulátor, zavartalan hallgatási élmény egyetlen feltöltéssel akár 14 órán át

Touch központ

Az összes funkció egy könnyed érintéssel vezérelhető a jobb fülhallgatón található intuitív érintőpanelről. Egyszerű mozdulatokkal ki/be kapcsolhatja a zenét, engedélyezheti a zajszűrést, fogadhatja a hívásokat, válthat a dalok között, állíthatja a hangerőt, és így tovább, sőt a panel kesztyűn keresztül is működik.


Kristálytiszta hangzás

40 mm dinamikus átalakító teljesen tiszta és kiegyensúlyozott hangot ad, amelyet nem torzít  semmilyen szintetikus módosítás. A basszus szint sem túlméretezett, így a hangok minden olyan részletét élvezheti, amelyek fölött korábban elsiklott. Élvezze a híres dán audio-vizuális elektronikai gyártó Bang & Olufsen hangzását, ami egy új szintre emeli a zenehallgatás élményét.


Hallgasson zenét egész nap

 Bekapcsolt aktív zajszűrés és Bluetooth mellett, amelynek kapacitása 770 mAh, akár 14 órán át is élvezheti a zenét egyetlen feltöltéssel. Ez elegendő a legtöbb hosszútávú repülőjáratra, de ha az akkumulátor lemerül, csatlakoztassa az audio kábelt, vagy töltse fel teljesen az akkumulátort 3 óra alatt. Az akkumulátor könnyen eltávolítható, és helyére egy újat helyezhet, így a tartalék elemmel tovább élvezheti a zenét.


A csomag tartalma:

  • Audio kábel 3,5 mm-es jack csatlakozóval
  • Micro USB kábel a töltéshez
  • Flight adapter
  • Praktikus hordtáska
  • Gyors útmutató

Paraméterek

Szín
Bézs Kész!

Szín

Szín
Bézs Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay H9 Argilla szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H9 Argilla Grey. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay H9 Argilla Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay H9 Argilla Grey.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ