A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Berlinger Haus Bianco 4 db-os Santoku, fekete

Termékkatalógus
Berlinger Haus Bianco 4 db-os Santoku, fekete
5 1 értékelés
Késkészlet - lézerrel vágott rozsdamentes acélból készült, antibakteriális tapadásmentes felület, nem pusztítja el a vitaminokat, ergonomikus nyél a biztonságos vágáshoz, könnnyen tisztítható, akár mosogatógépben is, a készlet három kés Santoku kést tartalmaz: 7,5 / 12,5 / 17,5 cm méretben + 1 hámozó kerámia pengével
Kód:  BERH252 Termékszám:  BH-2027 Gyártó honlapja:

Berlinger Haus Bianco 4 db-os Santoku, fekete

A Berlinger Haus Bianco késkészletben bárki örömét lelheti, aki új késeket szeretne vásárolni. A lézerrel vágott, rozsdamentes acélból készült penge még a vártnál is hosszabb ideig gondoskodik a kések élességéről. A nyél ergonomikus kilakítású a biztonságos vágás érdekében, így jól illeszkedik bárki kezébe, úgyhogy ezentúl nem kell otthon egyedül főznöd. Kétszínű megjelenése segít megtalálni a megfelelő kést a fiókban.

Fő előnyei

  • Lézerrel vágott rozsdamentes acélból készült konyhai kések
  • Antibakteriális tapadásmentes felület
  • A szeletelt élelmiszerek megtartják a vitamintartalmukat
  • Biztonságos ergonomikus nyél
  • Mosogatógépben mosható

Könnyebb szeletelés

Biztonságos markolat védi az ujjaidat. A penge barázdái nem csak elegánsak, hanem elősegítik vékony szeletek vagy nyúlós élelmiszerek vágását, mint pl a sajt. Ezek a konyhai kések a hámozót is beleértve a minőségi anyagoknak köszönhetően mind tisztíthatók mosogatógépben, így főzés után nem kell várni az elmosásukkal.

Specifikációk:

A készlet tartalma:
7,5 cm Santoku kés
12,5 cm Santoku kés
7,5 cm Santoku kés
hámozó

Nyél színe:
fekete-fehér

Paraméterek

Darabszám a készletben
4 db Kész!
Tartozékok
Hámozó Kész!

Mennyiség

Darabszám a készletben
4 db Kész!

Kiegészítők

Tartozékok
Hámozó Kész!
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Berlinger Haus Bianco 4 db-os Santoku, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BerlingerHaus Sada nožů santoku 4ks Bianco černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BerlingerHaus Súprava nožov santoku 4 ks Bianco čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Messerset Santokumesser Set, 4tlg Bianco Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Messerset Santokumesser Set, 4tlg Bianco Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ