AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

BerlingerHaus Carbon Metallic Line grill serpenyő 28 cm

Termékkatalógus
BerlingerHaus Carbon Metallic Line grill serpenyő 28 cm
5 1 értékelés
Serpenyő -
Kód:  BERH112 Termékszám:  BH-1249

BerlingerHaus Carbon Metallic Line grill serpenyő 28 cm

Az elegáns designú BerlingerHaus Carbon Metallic Line egy remekmű a konyhában. A serpenyőnek 3 rétegű tapadásmentes márvány bevonata van, gyönyörű fémes külső festssel. A TURBO indukciós alj hatékonyan és egyenletesen osztja el a hőt és igy csökkenti az energiafogyasztást. A puha tapintású ergonomikus nyél, amely nem áll közvetlen kapcsolatban a serpenyővel, még hosszú főzés után is hideg marad. Örvendetes tény, hogy a serpenyőt bármilyen típusú tűzhelyen használhatod.

Fő előnyei

  • Préselt alumínium grillezőedény
  • 3 tapadásmentes réteg márvány felülettel
  • TURBO indukciós alj, akár 35%-os energiamegtakarítás
  • Ergonomikus fogantyú, amely nem melegszik fel
  • PFOA, ólom és kadmium mentes
  • Mosogatógépben mosható és minden típusú tűzhelyre (beleértve az indukciósat is) alkalmas

Egészséges főzés

Ma egyre növekvő tendencia az egészséges főzés és evés, legyél te is trendkövető. A grill serpenyőben, csak egy minimális mennyiségű olajra vagy zsiradékra lesz szükséged, így egészségesebb ételeket készíthetsz. Hála a barázdáknak a serpenyőben készített étel ízletesebb maradt, a húson látható csíkok azt a benyomást keltik, mintha a szabadban grillezted volna. Alapvető dolog az is, hogy a serpenyő PFOA, ólom és kadmium mentes és környezetbarát. Ez az oka annak, hogy miért lesz jobb ízű az ebédre vagy vacsorára főzött étel. A maradék olajat vagy levet öntsd le kényelmesen az oldalán található alakú bemélyedés segítségével. A serpenyő anyaga alkalmas arra, hogy mosogatógépben tisztíthasd, úgyhogy ne aggódj, nem teszel kárt a serpenyőben. A fogantyú füle úgy lett kialakítva, hogy fel lehet akasztani és így takarékoskodhat a hellyel más edények javára.

Specifikációk:

Méretek:
28 × 28 × 4 cm

Anyaga:
préselt alumínium

Szín:
fémes karbon

 

Paraméterek

Típus
Grill Kész!

Típus

Típus
Grill Kész!
Megjegyzés:
» További grill kiegészítők széles választékban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BerlingerHaus Carbon Metallic Line grill serpenyő 28 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BerlingerHaus Grilovací Pánev 28cm Carbon Metallic Line BH-1249. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BerlingerHaus Grilovacia Panvica 28cm Carbon Metallic Line. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Pfanne Grill 28cm Carbon Metallic Line. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Pfanne Grill 28cm Carbon Metallic Line.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ